Напишете дума/думи за търсене

Как да изчистим шлаките от дебелото черво

В червата ни могат да се натрупат до 15 кг отпадъци

В червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 кг отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма. Това са токсични отпадъци и фекални вещества, следствие прием на храна и напитки. Дебелото черво има жизненоважна роля за здравето ни. Когато не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс.  Чернодробни и бъбречни заболявания могат да са сигнал за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани с  дисфункцията на дебелото черво.

Колон Клийнър+ е билков продукт, откритие на българската компания “Мегасмарт”. Хранителната добавка помага за изчистването на натрупаните шлаки и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания. Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от алое, индийски живовляк, тиквено семе и сена. Препоръчителният курс за пълна детоксикация с продукта е 3 месеца.

Цена за 1 опаковка: 49 лв. + 6 лв. за доставка

Цена за 2 опаковки: 90 лв. + Безплатна доставка
Цена за 3 опаковки: 117 лв. + Безплатна доставка

Заявете на тел. 0877 72 10 40, онлайн на www.biotica.bg или купете на място от Магазин Biotica 1961 в София, бул. “Христо Ботев” 60

Използвайте промо код: BONUS10 до края на март за допълнителни 10% отстъпка на всичко в www.biotica.bg

  • Ключови думи:
X