Напишете дума/думи за търсене

Къде е мястото на Сатурн в хороскопа, живота и отношенията? Отговорите ще намерите тук.

Искате ли да разберете как тази планета ръководи съществуването и добруването ви?

Отговорите на всичко, свързано със Сатурн, ще разберете на 10 септември /неделя/, от 11:30 ч. до 14:30 ч.

В уюта на последния ден от тази седмица ви каним в сърцето на София, за да се срещнем отблизо с тази малко позната, па макар и известна като име планета Сатурн.
Популярна с предизвикателствата, които носи и неразбрана с изискванията си.

Семинарът ще обхване тълкуването и разглеждането на Сатурн в собствената ни натална карта, транзитното му влияние върху живота ни и при желание ще се разгледа как планетата влияе на нашите отношения с друг човек.

Ще научите още:
- В кои сфери Сатурн ви поставя предизвикателствата си в личната ви карта.
- Какво да имате предвид и как да се справите със задачите му.
- Кога и какво да очаквате от транзитите на Сатурн.
- Как да бъдете подготвени за неговите изпити.
- Как може да го използвате полезно и градивно в живота си.

Допълнително ще има възможност да видите дали Сатурн ви свързва кармично с друг човек. За това е необходимо изпращане и на неговите данни.

Водещи са Венета Матева – астролог, работещ с всички практики на модерната западна астрология, нумеролог, медиатор, рейки терапевт, синергоет и Таро консултант.
Ирина Чанкова – мастер-учител СинергоЕтика и СинергоРуни, мастер-учител рейки, консултант - астрология, Таро и Матрица на съдбата.

За записване в семинара е необходимо предоставяне на дата, месец, година, време и място на раждане. Местата са ограничени и записването ще продължи до 9 септември.

Събитието ще се състои в град София, зала „Калияна“, намираща се на площад „Славейков“ № 6, ет.2.

Онлайн ще може да участвате със скайп в затворена група в приложението. Лекцията ще се споделя с всеки участник на живо.
Цената за участие е 60,00 лева и допълнително се доплащат 20,00 лева за онези, които пожелаят разглеждане на лични отношения с друг човек.

Тези, които са се записали за участие през нашия сайт могат да дадат данни, без да запазват място с плащане.
За целта, когато изпращате информация, независимо дали е на страницата на Юпитер, на имейл [email protected] или на следните телефони 0896301190 - Ирина Чанкова, 0888761040 - Венета Матева, е важно да упоменете, че правите записване през Mila.bg.

За запазване на място е необходимо предоставяне на данни и капариране с превод от 30,00 лева по банкова сметка: BG51STSA93000027345509, с титуляр Юпитер Астролъджи и основание – Семинар Сатурн.

Очакваме ви!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X