Напишете дума/думи за търсене

Маратонки – задължителен елемент от стрийтуеъра

Перфектното допълнение към визията ти, а понякога и централна част от него. Какво имаме предвид? Маратонките, разбира се. Те са простият начин да разчупиш всеки сет, като му придадеш непринуден градски характер или, напротив, да смекчиш дръзка визия. Търсиш идеалния чифт? Не знаеш дали да заложиш на добре известната класика или да избереш нещо от най-новите колекции с логата на известни марки? Ето няколко примера, а решението така или иначе е твое! Избери модела, които задължително трябва да притежаваш и завладей града!

Маратонки – подхождат на всичко

Чудиш се защо маратонките са толкова популярни? Просто е: този вид обувки съчетава това, което те интересува най-много – як дизайн, вдъхновения от класиката, които са свързани с актуалните тенденции и комфорт, често взет направо от спортните обувки. Резултатът е перфектната ежедневна обувка – както за града, така и за извън него, за работа, за срещи с приятели, но и за уикенд в града. Те подхождат както на спортен сет с анцуг и качулка, така и на небрежна визия с елегантен завършек с чино и риза от плат или рокля за излизане. Универсални обувки? Разбира се!

Представяме ти евъргрийните

Когато избираш стрийтуеър, залагаш най-вече на комфорта? Търсиш минималистични, но универсални модели, които лесно могат да допълнят всеки сет? Тогава заложи на едноцветната класика. Не можеш да минеш без колекции като adidas Superstar, Nike Air Force 1 или Jordan 1 Low в колекцията си. Това са евъргрийни, които все още са в списъка на бестселърите въпреки изминалите години. Простият им силует и непретенциозният им дизайн означават, че можеш да ги носиш с всичко – както със спортни комплекти (все пак някои модели водят началото си от баскетболния свят), така и с официални. Ако обаче искаш да посегнеш към добре познатите легенди, но ти се иска да се развихриш малко, избери модернизираните им серии и моделите на платформа като adidas Forum Low Bold, Converse Run Star Hike на дебела подметка с назъбени елементи отпред и под петата или Nike AF Shadow с двойни лога.

Свежи дропове за феновете на стрийтуеъра

Но ако основното ти изискване при избора на нови маратонки е те да са от най-новите колекции на любимите ти марки, търси най-пресните дропове.  Мислиш си за невиждана досега разцветка на Nike Dunk или може би за нова версия на Nike Air Vapormax 2023? Независимо дали си на лов за конкретен цвят, нестандартен силует или допълнителни подобрения и нововъведения в новите си кецове, разгледай новите модели и създай перфектните тоалети за града, фестивали или за всеки ден. Харесваш ретро стила и лесно се ориентираш в него? Тогава разгледай семплите маратонки New Balance CT302, adidas Gazelle, Nike Gamma Force или Lacoste Powercourt 123 2 SMA. Ако обаче предпочиташ да се развихриш и търсиш отличителни модели, с които да вдъхнеш живот на сетовете си, заложи на нови маратонки като Nike Air Max, Jordan Jumpman Two Trey, Converse All Star BB или Reebok Pump Omni Zone II.

Независимо с какъв модел маратонки искаш да допълниш визиите си, в магазини Sizeer и на https://sizeer.bg ще намериш както вечни модели, така и най-новите дропове с логото на топ марки. Пазаруваш онлайн? Добави още топ стрийтуеър в кошницата си и не плащай за доставка на поръчки от 100 лв. Страхуваш се, че не си улучил размера? Спокойно – в Sizeer имаш цели 30 дни за замяна или връщане на неизползвани продукти. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X