Напишете дума/думи за търсене

Обзавеждане на детска стая в приключенски стил? Няколко страхотни предложения от Lidl

Източник: Pixabay

Може и да не сте очаквали, че ще откриете страхотни интериорни решения за детската стая в Lidl, но ето, че е точно така. Не ходете, а тичайте към магазините на Lidl, където до 29 октомври ще намерите всичко необходимо, за да превърнете стаята на вашето малко съкровище в приключенско царство. Още от пръв поглед ни впечатли съотношението на високо качество и оптимална цена. А разнообразието… да, в Lidl наистина ще откриете всичко, нужно да обзаведете стаята на мечтите за своя мъник, и даже ще напазарувате за вечеря. Ами не е ли това мечтата на всяка оправна мама?

Цветен и забавен килим

С диаметър от един метър и дизайн на две от най-популярните африкански животни, това предложение ще създаде много забавно и цветно настроение във всяка една детска стая. Както може би добре знаете, килимът е едно от най-важните декоративни решения във всеки дом, като пространството, в което вашето дете ще прекарва голяма част времето си също не прави изключение. Изработен от качествени материали и в красиви цветове, този килим е на цена 29,99 лв. за брой, и може да бъде открит до края на тази седмица във всички 120 магазина на веригата в цялата страна. Представете си какви фантазии ще се развихрят в главата му и, разбира се, как някой ден ще разказва на приятелите си за уникалния килим в детската стая.

Одеяло със светеща изненада

Продължаваме с още едно висококачествено текстилно предложение, което крие в себе си и една светеща изненада. Става въпрос за детско одеяло с размери 150 х 200 см и цена 19,99 лв., което съдържа светещи в тъмното щампи. Изборите за дизайн се свеждат до три различни варианта, като всеки от тях е специално проектиран да се впише по-възможно най-добрия начин в обзавеждането на всяка детска стая. Едно време нямаше такива. Признаваме си, че и ние искаме.

Детска ракла в приключенски стил

Ако искате (или поне се опитате) всички любими вещи на вашето дете да бъдат прибрани на само едно място, то детската ракла със свалящ се капак в приключенски стил на Lidl може да се окаже едно страхотно решение за това. Със своите размери от 50 х 30 х 30 см, съвместимост 33 литра и цена 24,99 лв. тя може да бъде верен помощник в подредения и прилежен вид на стаята, в която вашия малчуган не спира да се забавлява и твори, а ще радва и вас всеки път, когато я погледнете.

Пейка и ракла в едно

А за всяка майка, която иска нещо две в едно, за да е още по-функционално  в Lidl може да откриете детска пейка и ракла в едно на цена 69,99 лв. Изработена изцяло от дървен материал и с безопасен механизъм за отваряне и затваряне на раклата, тя може да бъде перфектното интериорно решение в задачите, когато бързо и лесно трябва да преоблечете например вашия мъник. Дизайнът ѝ отново ни изпраща на приключение в някоя приказна страна - идеална комбинация с останалите предложения от серията. 

И за да сте наистина ефективни, сме ви подготвили и бърз линк към брошурата -  тук .

Това бяха само една малка част от всички предложения за обзавеждане на детска стая в приключенски стил, които може да откриете до 29 октомври във всички 120 магазина на веригата в цялата страна. Целият списък ще откриете както така и в брошурата, която е достъпна и в мобилното приложение за спестяване Lidl Plus. 

 

 

  • Ключови думи:
X