Напишете дума/думи за търсене

Ракът на простата може да остане незабележим

Все повече мъже страдат от простатит, алармират здравните експерти. Често срещаните проблеми с простатата включват още доброкачествена хиперплазия (ДПХ) и рак на простатата.

Профилактиката и навременното лечение са от изключително значение, защото могат да намалят риска от редица усложнения като еректилна дисфункция, импотентност и туморни образувания. Това е причината все повече уролози да препоръчват профилактична терапия с билкови продукти с цел превенция и подкрепа на простатата.

Ракът може да остане незабележим

В ранните си стадии ракът на простатата може да не причини забележими симптоми. Често се открива чрез рутинни скринингови тестове или дигитални ректални изследвания. При напреднал стадии може да се забележат симптоми, подобни на тези на простатит и ДПХ, включително проблеми с урината и сексуална дисфункция.

Първите сигнали за проблем с простатата

Простатитът, който е възпаление на простатната жлеза, може да причини болка и дискомфорт в областта на таза, долната част на гърба или гениталната област. Характеризира се с повишена честота, неотложни позиви и дискомфорт по време на уриниране. Може да засегне и сексуална дисфункция, включително да доведе до еректилна дисфункция или болка по време на еякулация.

Доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) е нераково уголемяване на простатната жлеза. Характеризира се със затруднено започване на уриниране, слаба струя и честа нужда от уриниране, особено през нощта. Може да доведе и до усещане за непълно изпразване на пикочния мехур.

Билкови хапчета за здравето на простатата

Андрофикс е хранителна добавка, произведена в България, комбинираща някои от най-силните екстракти за мъжката полова система. Формулата включва растенията Сао Палмето, Бабини зъби, Тикевено семе и Полски хвощ - всяко от които с доказано действие върху простатната жлеза и пикочните пътища.

Андрофикс е произведен от “Мегасмарт” - водеща компания, специализирана в алтернативната медицина. Една опаковка от продукта съдържа 60 капсули за едномесечен прием (2 капсули дневно). Пълният курс на терапия, препоръчван от производителя е 3 месеца.

Поръчайте сега на промоционална цена от 21 лв. за опаковка или 63 лв. за пълен курс на терапия. Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел.: 0877 72 10 40. Препаратът може да бъде закупен и от фирмения магазин на Biotica 1951 с адрес София, бул. “Христо Ботев” №60.

  • Ключови думи:
X