Напишете дума/думи за търсене

Ди Каприо се завръща за "Оскар" с филм метафора на кариерата му (видео)

Трудно е да гледаме първия пълен трейлър на новия филм на Алехандро Иняриту и да не го усетим като огромна метафора за цялата кариера на Леонардо Ди Каприо, пише wired.com.

Въпреки забележителните си роли, Ди Каприо така и не успява да вдигне мечтания Оскар. Но сега, разкъсан от мечка – репрезентация на Холивуд, актьорът се завръща за отмъщение, тласнат от големия победител на филмовите награди миналата година – автора на „Бърдмен“.

Филмът Revenant, който, заснет изключително красиво и прецизно, разказва за откривателя Хю Глас (Ди Каприо), който е тежко ранен от мечка, изоставен и погребан в плитък гроб от своите ловни другари. Глас обаче оцелява и тръгва на титаничен поход за отмъщение.

„Не се страхувам да умра; направих го веднъж“, казва откривателят в един момент.

Освен Леонардо Ди Каприо, в ролите влизат още Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други. Самата продукция пък срещна сериозни проблеми – Иняриту е настоявал филмът да се снима само с естествено осветление, което означава по едва два часа на ден. Условията по време на снимките пък анонимен член на екипа преди време определи като „адски“.

Походът на Revenant към наградите започва с премиерата на 25 декември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X