Напишете дума/думи за търсене

Трапецовидни чанти и ботуши до коленете и сме номер 1

Мерилин Монро е казала: „Дай на едно момиче правилните обувки и тя може да завладее света“. За перфектния аутфит имаме нужда и от правилна чанта. Този сезон модите специалисти дават абсолютна свобода при избора на обувки и чанти. Типично за зимните месеци цветовете са черно, кафяво, сиво и бяло. Разнообразие внасят и цветове като страстното червено, зелено, синьо, телесният цвят и нюанси на горчица. Материалите, на които залагат дизайнерите са естествена и изкуствена кожа, велур и лак.

Капси
Капсите винаги са на мода. През този сезон те отново ще доминират в колекциите на дизайнерите. Да, те могат да бъдат навсякъде - на сцената, на улицата, в офиса, в клуба. Стилистите са проектирали подходящи модели, както за тийнейджъри, така и за по-изтънчени дами. Капсите привличат погледа, както и връзките, каишките, камъните и циповете. Интересен еквивалент на ботушите с капси са чантите с метални верижки, които са особено актуални. Може да заложите и на варианти, при които металът е под формата на декорация.

Животински принт
Животинският принт е оставил своя отпечатък върху чантите и обувките на новия моден сезон. В актуалните колекции преобладават предимно леопардови принтове и тези, които имитират змийска кожа. Новите тенденции повеляват, че това са модели за всяка дама, а не „запазена марка“ само на фаталните жени.

Кожа с косъм
Кожата с косъм продължава да доминира и през остатъка от сезона. Забелязват се все повече чанти и ботуши, които са декорирани или изцяло изработени от космести материи. Някои модели са по-рошави, ефектни и спортни, а други са по-елегантни и стилни. Този вид материя не е за всеки вкус. Ако не искате да сте твърде екстравагантни, може да заложите на модели, които са с къс косъм и са доста по-обрани. Привилегия на късите косми е универсалността им за ежедневна и парти визия.

Класически стил
Ботушите с дължина до коляното са тотален хит този сезон. Естествено в новите колекции има както модели с много тънки токчета, така и дебели токове с различни форми – скосени, трапецовидни и четвъртити. Класически са перфектно прилепналите по крака ботуши с остър или заоблен връх. Чантите са предимно в трапецовидна форма. Те са топ тенденция за сезона, защото са удобни и практични.

Все пак изборът е ваш! Актуални или традиционни модели, важно е да ви карат да се чувствате специална!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X