Напишете дума/думи за търсене

Крисия и Михаела Филева пеят в телетон на Би Ти Ви

Крисия и Михаела Филева ще са две от звездите в грандиозен благотворителен концерт, организиран от Би Ти Ви. Медията е поканила и десетки други популярни личности да пеят в телетона, който тя се подготвя да излъчи през ноември.

Телетон е онзи вид забавно предаване, който задължително е обвързан със социална кауза (подобно на “Великолепната шесторка” по Би Ти Ви преди години).

Този път медията - пак с УНИЦЕФ (двете институции реално всяка година работят по различна кауза), освен концерта организира и кампанията “Заедно от детската градина”. С парите от тях, дарени от благодетели, 10 детски градини в страната ще бъдат променени така, че да са подходящи за деца със специфични нужди. Амбицията е да бъде повишена и информираността на обществото за тези деца и техните нужди от ранна възраст.

За дарение се праща есемес с цифра 5 на 1021. Крайната цел на проекта е да бъдат обхванати всички детски градини у нас.

Лицата на Би Ти Ви също са ангажирани в кампанията, макар че няма да пеят. Десислава Стоянова и Александър Кадиев от “Преди обед”, Александра Кръстева - репортер в “120 минути”, и Мариана Векилска са журналистите, които ще разказват детските истории в ефира.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X