Напишете дума/думи за търсене

Да украсим зимата с ефектно поло

Има толкова начини да подчертаем красотата на шията си, но един от тях безспорно е приоритет на студеното време. Може да си мислите, че модата на поло блузите отдавна е отминала, но нека ви кажа една малка тайна. Този тренд все още е осезаемо жив и модерен. Всъщност дизайнерите поизтупаха нафталина от него и този сезон го предлагат в съчетание с какво ли не.

Размерът има значение
Каква по-удобна дреха от свръхголям пуловер? Не само че ви дава усещане за топлина и комфорт, но и придава особен стил на зимния ден. Ако изберете плетка, наподобяваща бабина, още по-добре. Съчетайте го с джинси, дънки по тялото или клин. Това със сигурност ще допълни още повече пищността на поло блузата ви.

Едно върху друго
Ако ви е прекалено студено и се чудите с какво да се навлечете, винаги може да прибавите още един кат дрехи към полото. Дънково яке чудесно допълнение към топлата блуза, защото денимът се връзва с почти абсолютно всеки материал. В допълнение с половинки с дебели платформи или кожени кецове нещата ще придобият ежедневен, но запомнящ се вид.

Женствена нотка
Вие сте дама, която предпочита да разчита на женствеността си и я подчертава при всеки удобен случай. Тогава изберете съчетанието поло и пола под коляното. Колкото по-ефирна е долната дреха, толкова по-изящен ще изглежда целият ви силует. За още по-голям ефект заложете на поло блуза с неутрален цвят и аксесоари в активен колорит.

Монохромно
Макар че зимата е доста мрачно време, може да си позволим понякога да се облечем от главата до петите в сиво. Ако пък този нюанс от палитрата не ви се нрави, то тогава изберете бяло или друг цвят, на който тоалетът ви да отдаде почит. Може да комбинирате полото с пола до коляното по тялото и с обувки в същата гама.

С по-къси ръкави

Не е нужно полото винаги да върви ръка за ръка с дълги ръкави. Ако заложите на блуза с по-къси ръкави, тогава може да си позволите да облечете под нея тениска с по-закачлив десен. Прорязани дънки, големи бижута и ефектни обувки ще свършат останалото за вашия имидж.

Със солидни цветове
Изберете поло с два плътни цвята, които обаче да се повтарят в още една част от външния ви вид. Независимо дали в същия колорит ще блестят обувките, чантата, обеците или панталоните ви. Това е чудесен начин да заявите своята принадлежност към модерното.

Под роклята
Кой казва, че някои рокли може да се носят само през пролетта и есента. Ако искате една от любимите ви дрехи да има целогодишен живот, то тогава извикайте на помощ полото. То върви адекватно с рокли без ръкави. Изберете го в неутрален цвят. Бялото, черното, сивото и бежовото ще ви позволят да ги съчетаете с целия арсенал от красиви одежди в гардероба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X