Напишете дума/думи за търсене

Зимата върви с ето тази мода

Отдавна дрехите не са просто вещи само за носене и за топлене. Те изразяват разбиранията ни за нас самите и показват на света как искаме да бъдем възприемани от него. Палтото е последният щрих от имиджа, с който затвърждаваме присъствието си в зимното пространство.

С нотка на флирт
Ще бъдете в центъра на вниманието, където и да отидете, ако сутринта от вкъщи излезете с разкроено палто. Разкроената му кройка придава женска кокетност на силуета.

Уютно като суитчър
Изберете си палто от мек материал, който да ви създава усещането за свръхголяма мъжка риза или суитчър, в който да се почувствате още по-защитени от неприятния студ. В комбинация с широк колан, цип и голяма яка ще допълните уюта му.

С характерен гръб
Рядко когато си купуваме дреха, се заглеждаме в гърба. Важно ни е как изглежда тя в предната си част, защото тя се вижда първо от всички ни. Някои одежди обаче са по-ефектни в задното си пространство. Ако искате да сте различни, заложете на палто с характерен гръб. Едно-две плисета, малко копчета, няколко джоба...каквото ви хрумне. Все е добре дошло.

Кожен колан
Не всяко палто има прилежащия колан към него. Ако кройката на дрехата позволява, от време на време може да префасонирате формата, като я пристегнете с кожен колан малко над талията.

Ретро в цвят
Напоследък винтидж модата е в особен Ренесанс. Представете си как ще усмихнете външния си вид с палто в контраста на розовото и черното. Ако пък това не са вашите цветове, поканете морето в гардероба си и заложете на лазурното синьо.
Красиво е, нали?

С къдрички
Накъдрена яка, маншети и ревери. Големи облечени копчета в унисон с разкроената долна част на палтото ще направи от вас закачлива, но стилна модна икона.

С качулка и панделка
Кой казва, че Червената шапчица има място само в приказките. Палто с качулка и романтична панделка на кръста винаги са достатъчно забележими, за да станат запазената ви марка за тази зима.

Щипка козина
Малко козина тук-там няма никога не е в излишък. Върху дрехите, разбира се. Тя придава на палтото топла нотка, а в комбинация с копчета от мек метал и буфан ръкави, ви е гарантирано мястото в Залата на модната слава.

С кокалени копчета
Палтата с кокални копчета и клупове придават ежедневен и младежки вид на имиджа ви. Лесни са за управление, дори когато сте с ръкавици. Особено се разбират с намигването на маншоните.

С три-четвърти ръкави
Палто с три-четвърти ръкави винаги напомня за отминалите времена на холивудския блясък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X