Напишете дума/думи за търсене

Време е да сме модерни с бийни

За добро или за лошо времена, в които капелите с периферии, каскетите и баретите не са толкова вездесъщи. От няколко години насам властват шапките бийни, които все ми идва да нарека ямайски кепета. Те се превърнаха в част от гардероба ми преди няколко зими и оттогава досега успешно успявам да скрия под тях я някой лош ден за прическата ми, я ушите си от наглия студ. Истината е, че най-вече ги използвам в качеството им на аксесоар към някоя и друга моя одежда.

     По-лежерно

Бийнитата са чудесно допълнение към някой по-лежерен текстилен ансамбъл. Дънки по тялото и по-развлечена фланелка няма да изглеждат толкова завършени без тази шапка. Прибавя хем нахакана нотка, хем мекота на цялото ви излъчване.

Черното винаги е правилно

Черното никога не е грешен ход, стане ли дума за тоалет. Да не говорим колко си пасва на езика на улицата. Сложете клин или джинси, тъмна блуза и сетре и завършете имиджа си с бийни в същия цвят.

Неон

Не ви ли се иска да изглеждате шик дори когато си вървите по улиците с кафе от вендинг машината? Ако сте заложили на по-тъмни окраски, винаги може да освежите вида си с бийни в неонов цвят. Това добавя щипка колорит и закачливост на целия ви ден.

С надписи

Блузите с графики вече не са единственият начин да изразите себе си. Вече може да направите това и с бийни, на което се кипрят букви или слоугъни върху предната им част. Може да заложите на инициали или на по-експресивни изявления.

Да живеят 90-те

Кой казва, че 90-те са мъртви? Нали знаете, че модата е цикъл. Грънджът е отново жив и здрав. Сложете къси панталонки от изварен деним, нахлузете тениска с надписи и бархетна риза на карета и бум. Вече сте в света на гръндж културата. Разбира се, довършете вида си с бийни, за да придадете малко по-съвременна вибрация на вида си.

С помпони

Шапките с помпони не са ли едно от най-сладките неща на света, а? Придават един закачлив и по-младежки вид. Този сезон по-цветните са на особена почит.

На пластове

Ако тази есен заложите на идеята да се обличате в един и същи цвят, но на няколко различни пласта, то довършете тоалета си с апломба на тази комфортна шапка в еднаквостта на колорита, властващ въху обувки, дрехи и аксесоари.

С плетени шарки

Най-добре ще е да имате в гардероба си ръчно плетено бийни, но ако не се намират около вас сръчни баби или знаещи как се борави с куките майки, то тогава потърсете в бутиците шапки, които поне се доближават до плетените в домашни условия плетки. Те допринасят за сложността на имиджа ви, което със сигурност няма да остане незабелязано.

Чисто бели

Както нищо не може да се обърка, когато заложите на черния цвят, така и няма как да стъпите на грешния крак, стане ли дума за бялото. Пасва си и изглежда добре на всеки един друг нюанс. Да не говорим, че изглежда едновременно модно и семпло. Съчетайте го с дънки, кецове и по-дълго палто. Няма как да изпратите невярно послание в пространството с този си имидж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X