Напишете дума/думи за търсене

Пуловерите станаха рокли

Носят се върху рокли или поли от коприна и трико

Независимо дали обичате да носите пуловери, или не, в най-големите студове те са единственият вариант, с който можете да се издокарате.

Класическите модели са доста скучновати, дори когато са от кашмир, пак трудно биха изкушили дамите, предпочитащи да носят екстравагантни тоалети. И точно за тези, с по-различното виждане за външен вид, дизайнерите пускат плетива, които хем топлят, хем отговарят на представата за шантава дреха.

Пуловерите в новите колекции са от моделите, за които се чудите известно време как точно се обличат. И с какво могат да се съчетават. А на това не може да устои нито една почитателка на Рик Оуенс, Вивиан Уестууд или Стела Маккартни, чиито облекла са далеч от представата за изчистена линия. Нещо повече, колкото са по-странни моделите, толкова повече фенове имат.

Плетките този сезон могат да се съчетават буквално с всичко, включително с трико и коприна.

Размъкнат пуловер се носи с елегантна пола, като може да се спуска отгоре или нещо по-различно - в долната си част да бъде прибран под нея.

Актуалните плетива са удължени и могат да се обличат като рокли. В този си вариант обаче не изглеждат толкова атрактивни, затова дизайнерите прибягват до любимото си наслагване на материи. Отдолу добавят друга асиметрична и доста по-тънка рокля. Комбинират се и с дълги поли.

Плетивата могат да са само с един ръкав или да имат няколко допълнителни платки, сложени една върху друга, по цялата дължина на дрехата.

Надиплените поло яки са задължителни при повечето модели. Освен дебелите варианти се предлагат и такива, наподобяващи дантела. Те са на големи дупки и логично под тях се слага някаква плътна семпла рокля.

Няма ограничения при дължините на вълнените и кашмирени одежди. Могат да стигат малко под ханша или чак до глезена. И в зависимост от това се подбира с какво да се носят. Макси вариантите обикновено са с нестандартна кройка, така че не е нужно да се добавя още нещо, за да се получи различната визия. Те са с твърде дълги ръкави, които се набират около китките и покриват дланите чак до пръстите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X