Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Овен: В търсене на баланс и духовни ценности

Лейди Гага

Овен (21 март - 19 април)

Планета: Марс

Елемент: Огън

Овните са пионери, които мотивират другите с ентусиазма си. Характерът им е “право куме в очи” веднага и без заобикалки, за което понякога съжаляват. Живеят за момента. Инициативни, амбициозни и нетърпеливи, лесно се палят. Често им липсва смиреност и такт. Кипят от енергия, смели са и предприемчиви. По природа не са алчни. Радост им носят не парите в банката, а тези, които са превърнали в опит и човешки усмивки. Не правят нищо наполовина, влюбват се с цялото си сърце. Ако няма страст, не могат да се преструват. Жизнени и винаги готови за авантюри.

Известни Овни: Еди Мърфи, Джаки Чан, Ръсел Кроу, Робърт Дауни-младши, Елтън Джон, Ерик Клептън, Лейди Гага, Марая Кери, Селин Дион, Саманта Фокс, Алек Болдуин, Стив Mаккуин, Марлон Брандо, Чарли Чаплин, Леонардо да Винчи, Винсент ван Гог, Йохан Себастиан Бах

Лилавият цвят ще бъде символ на Овена през 2016 г. Той е мистичен и символизира духовните ценности и свещените принципи - мантията на епископите е виолетова. Лилавото се образува като съюз от два много различни цвята - червено (кръв, енергична сила) и синьо (море, мир).

Затова хороскопът ви предрича година, в която ще търсите преди всичко баланс в живота и духовни ценности. Тъй като лилавото събира два напълно противоположни принципа, имате шанс да намерите отдавна жадуваното помирение и вътрешно успокоение.

Лилавият цвят е в края на светлинния спектър, който възприемаме. И действията на Овена често ще бъдат възприемани като гранични. Всички вече свикнаха с факта, че Овните са импулсивни и вършат лудости. Но бъдете бдителни през 2016 г. Очертават се още по-големи изцепки, а от вас до голяма степен зависи късметът в отношенията.

През 2016 г. ще бъдете много ларж. Повечето Овни са приятелски настроени и гостоприемни по природа. Но с годините хората променят навиците и нагласите си в известна степен. Поглеждайте се от време на време честно в огледалото и оценявайте поведението си. Съсредоточете се върху собствената си обратна връзка. Някои разочарования могат да затъмнят чистотата на сърцето ви със сметки или дори алчност. Можете да бъдете щастливи през 2016 г. само ако отворите обятията си към света.

Ще започнете годината, свързани със семейството си и стари приятели. През първите шест месеца ще се връщате към корените си и ще ставате все по-сигурни в себе си. В последните 6 месеца ще поемате повече рискове. Изучаване на нови ценности и идеи, среща с нови хора от различни културни среди ви очакват в края на годината.

2016 година ще бъде за вас една от най-вълнуващите, но и предизвикателни в живота ви.

Любов и семейство

Любовта е във въздуха за Овните. 2016 година е идеално време, за да откриете половинката си или да укрепите връзката с партньора си. Любителите на традиционните ценности ще дочакат щастливи годеж или сватба. Ако имате други контакти или приятелства, също ще са успешни тази година. Освен всичко друго, под ръководството на Овена всеки работен екип или група ще процъфтява.

Женените Овни ще имат хармонични отношения през годината и емоционална удовлетвореност. Трябва да избягвате да властвате над партньора си, ако искате да избегнете конфликти. Вслушвайте се в неговата или нейната гледна точка и зачитайте идеите му. Втората половина на годината ще бъде благословена със страхотен секс и има шансове за бременност. Ако вече имате деца, ще ви донесат много радост. Възможни са и внуци.

Може да имате някои разправии с роднини или родители. Бъдете особено внимателни през септември и не поемайте никакви рискове. Този месец ще е бурен за много Овни, възможни са дори развод или правни проблеми.

Кариера

Магическата формула за успех в работата за вас е комуникацията. Без нея няма да мръднете и на сантиметър от мястото си. Не оставяйте идеите и прозренията за себе си. Ще получите признание за тях и даже може да ви повишат. Подмазването на шефа не е вашият стил, но подходяща тактика може да донесе съответната награда. Определено може да се адаптирате временно към всичко, което ситуацията изисква. Ако смятате, че сте си сбъркали професията, сега е моментът да я смените. Няма да е лесно, но късметът е с вас и си струва. През април и май ще са най-големите предизвикателства в бизнеса ви, както и най-големите ви победи. С гордост ще оцените в края ѝ, че годината е била успешна като цяло.

Финанси

Приходите ще са отлични за Овните през първите четири месеца на годината. Инвестициите, направени по-рано, ще са печеливши. Ще си възстановите пари, дадени назаем. Сделките с имоти ще са много изгодни. Като цяло финансовото ви положение ще е стабилно през цялата година. Много добро ще е и финансовото ви разузнаване - ще ви насочи към добри инвестиции.

Разумно ще си управлявате разходите през цялата 2016 година, само през септември трябва да ограничите склонността си да харчите ненужно. Парите трябва да бъдат изразходвани за стоки от първа необходимост.

През годината няма да имате значими загуби или затруднения в областта на финансите. Възможни са обаче някои малки притеснения с приятели или семейството. Внимавайте, ако искате да вложите пари в собствената си кариера или за образованието на роднина. Може да възникне конфликт за парични въпроси с вашата рода или тази на съпруга(та). Скатайте пари за черни дни, особено ако искате да помогнете на други.

През първите 7 месеца на 2016-а може да имате късмет с хазарт или тото.

Здраве

Вашата планета Марс ще дирижира действията ви до месец април. Ще бъдете пълни с жизненост и много активни. Енергията ви ще помогне да преодолеете всички здравни проблеми без затруднения. Овните спортисти ще са номер едно в своите дисциплини заради повишеното ниво на издръжливост. Планетата Юпитер ще ви помогне да увеличите емоционалната си сила и самоосъзнаването. 2016-а е добра и за духовно пътуване.

Възможни са дребни проблеми със здравето в началото на годината, но всичко ще се реши до края ѝ. През юни ще сте във върхова форма. Внимавайте с диетата си и упражненията. Добре ще е да се захванете с нещо ново, като ходене или маратон, за да укрепите имунната си система, енергията и жизнеността.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X