Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Близнаци: Най-после ще берете плодовете на усилията си

Джони Деп

Близнаци (21 май - 20 юни)

Планета: Меркурий

Елемент: Въздух

Близнаците са нестабилни и променливи, защото елементът им е въздух и са под влияние на планетата Меркурий (летящ бог). Някаква нервна енергия ги заобикаля. Най-ярък пример за това е Джони Деп в ролята на Джак Спароу в “Карибски пирати” - разсеян, красноречив и неуморен - истински Близнак! Хората от тази зодия сменят всичко с лекота - прическа, дрехи, идеи, работа, партньори. Те се приспособяват към големите промени много по-лесно от останалите знаци. Имат талант за общуване и са блестящи в рекламата, медиите, връзките с обществеността, политиката. Жадни са за забавления и новости. Без проблем вършат поне две неща наведнъж. Активни са и весели, но непредсказуеми. Близнаците не искат да живеят скучно и монотонно.

Известни Близнаци: Джони Деп, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Боб Дилън, Лени Кравиц, Джон Кенеди, Мерилин Монро, Джейми Оливър, Анджелина Джоли, Наоми Кембъл, Том Джоунс, Кайли Миноуг, Рихард Вагнер, сър Артър Конан Дойл, Пол Гоген, Жан-Пол Сартър, Че Гевара, Муамар Кадафи, Анна Курникова, Щефи Граф, Винъс Уилямс

През 2016 г. за вас 10 ще бъде ключово число. Десет са пръстите на ръцете ви, така че ще сте факири в ръчния труд. Десетте пръста на краката ви пък ще помогнат да се гарантира, че няма безсмислено да си седите вкъщи, а ще посетите много интересни и вдъхновяващи места. Десетката е символът на основните противоположности - ин и ян, тя съдържа числата 1 и 0, които са изражение на съществуването и несъществуването (истина или лъжа) в цифровия свят.

Подгответе се, че често ще трябва да избирате между два полюса, да се справяте с конфликтни и противоречиви становища или изисквания. Тези огромни различия може да предизвикат недоверие и въпроси у вас. Пълен ли е светът с любов, или е пълен с омраза? Има ли смисъл животът ми, или просто съм една безполезна песъчинка в пустинята? Да се отговори на подобни въпроси, няма да е лесно, но вие ще се справите!

Годината ще ви донесе специфични нови усещания. Ще разберете, че по-рано сте ставали жертва на нереалистични идеи. Ще се разбунтувате, когато осъзнаете, че някои хора се отнасят с вас не както трябва. Близнаците може да очакват повратна точка, която ще отвори нови хоризонти в живота им. Главното е, че ще намерите важен източник на енергия в себе си, която ще ви даде необходимата мотивация в живота.

2016-а ще е идеална за завършване на висящи проекти, преди да се заемете с нови. Може да се наложи да преразгледате настоящите си цели и да си поставите нови. Бъдете практични и потърсете помощта на съдружници за изпълнението на желанията си.

Ако се занимавате с наука, ви чака блестяща година. В духовната сфера ви предстои забележителен напредък. Наличието на планетите Юпитер и Сатурн във вашия знак ще даде различни сигнали. Юпитер ще подобри значително финансовото ви състояние и страстта в любовния живот. Чакат ви пътувания в чужбина и много кратки пътешествия. Ще станете по-уверени и ще се радвате на добрите страни на живота. Сатурн пък ще ви направи по-сериозни и практични, което ще ограничи свръхентусиазма ви.

Това е година на преход и движение за Близнаците. Много неща, върху които сте работили в предишните години, ще дадат своите плодове.

Любов и семейство

Вашият партньор ще изисква много общуване и разбиране, което метафорично “храни” връзката ви. Тази положителна подкрепа е решаваща за бъдещето. Трябва да можете да слушате, но и да казвате какво ви притеснява и какво искате. Важен е точният момент. Не натоварвайте партньора си с вашите проблеми наведнъж. Подхвърляйте тема от време на време и чакайте да видите дали ще грабне вниманието му.

Годината обещава да е много добра за търсещите любов. Уверете се обаче, че сте наясно какво представляват новите хора, които срещате, преди да ги допуснете твърде навътре в живота си. Сексът и страстта ще са ключ към успеха.

В семейството ще ви трябват грижи и дипломация към близките хора. Ще жадувате за дълбока любов и ще станете по-сериозни в отношенията си. Някои може да се върнат към стара любов през 2016 г.

Кариера

Нали знаете приказката за Червената шапчица? Нещо подобно чака Близнаците в работата. Дори ако вълкът се е предрешил на гладен конкурент или ревнив колега, нямате основание за безпокойство. Близнаците са страшно остроумни и не може да ви изненада някаква евтина маска. Във всеки случай бъдете сигурни, че някой мъдър и опитен стои зад вас. Ако имате проблеми, приказният ловец ще ви помогне да излезете от гората!

Някои от вас ще изпитват несигурност в работата, но най-накрая ще бъдат възнаградени за всички упорити усилия през последните години. Особено забележим ще е напредъкът ви от средата на юни до средата на септември. 2016-а е добра година и да продължите образованието си или да усвоите нови умения. Може да очаквате повишение или развитие по друг път на кариерата ви. Не поемайте твърде много ангажименти. Правете само това, което може да свършите добре.

Финанси

Новата година ще ви даде възможност да изчистите стари заеми и да решите трайно паричните си проблеми. Използвайте финансовото си разузнаване, за да откриете практичен начин да пълните бюджета си в бъдеще.

Трябва да заделяте пари за промени и ремонти на дома през годината. Чакат ви и разходи, свързани със семейството. До октомври картината ще се изясни и финансовото ви положение ще вземе нова форма.

Късмет с парите ви чака още през февруари и август. Не внезапен шанс, а упоритата работа ще ви донесе успехи тази година. Пазете си фактурите и касовите бележки, защото има възможност за объркване и недоразумения.

Здраве

Здравето ви ще е отлично през цялата година за зодия Близнаци. Енергията ви ще получи тласък след юли.

Време е да се отървете от лошите зависимости. Творчески занимания като музиката ще ви отпуснат и ще подобрят психичното ви и физическо здраве. Ако се поддадете на негативни мисли, може да изпаднете в депресия. Затова се съсредоточете върху позитивните. Въпреки че ще има много работа и напрежение, отделяйте време за себе си и релаксирайте. Правете си списъци и бъдете организирани, за да се справите с натиска.

Чака ви година на промени и личностно израстване. Ще ви е трудно на моменти, но има награди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X