Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Скорпион: Чака ви среща с интересен мъж

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Планета: Плутон

Елемент: Вода

Не е лесно да се разправяш със Скорпиони. Обидите отскачат от тях, а комплиментите не ги разтапят като сняг напролет. Скорпионите нямат нужда някой да им казва колко са добри. Често имат зли очи. Ако погледите ви се срещнат, най-вероятно вие първи ще го отместите. Те са много емоционални и вземат всичко на сериозно. Крият вътрешния си вулкан с външно равновесие. Никога не забравят как другите се отнасят с тях. Дори да ви простят, помнят старата болка. Верни приятели са, а в извънредна ситуация са в състояние да жертват много за другите. Не обичат да вървят с потока и предпочитат да са сами. Не че не излизат, но не им пука много какво другите мислят за тях. Ако сте жена и думата страст поражда страх у вас, трябва да забравите за мъж Скорпион. Дамите под този знак са горди и загадъчни.

Известни Скорпиони: Леонардо ди Каприо, Бил Гейтс, Хилари Клинтън, принц Чарлз, Пабло Пикасо, Дани де Вито, Диего Марадона, Джулия Робъртс, Бьорк, Фьодор М. Достоевски, Мартин Скорсезе, Упи Голдбърг, Деми Мур, Джоди Фостър, Мария Кюри, Ричард Бъртън

Имаше достатъчно лицемерие и преструвки през последните години. Едно от главните ви желания за 2016 г. е атмосферата наоколо да е пълна с искреност, откритост и честна игра. Колко енергия загубихте в играта на истина и лъжа, в която бяхте жертва много пъти. Дойде време да се сложи точка на всичко това.

Да се живее искрено и от сърце - това е малко абсурдно желание. Но може да опитате да създадете по-добра и уютна среда около вас. През 2016 имате най-добрите предпоставки за това. Бъдете пример и покажете на другите, че да се мисли честно и да се действа справедливо, е правилният начин.

Всички Скорпиони трябва да се съсредоточат и върху образованието тази година. Ако вече се мислили за по-нататъшно учене, сега е моментът. Не става дума само за работата ви. Истинската стойност на образованието е в радостта от разбирането на света и решаването на множество въпроси, които ви тревожат от време на време. Така че съсредоточете се върху изследвания, четене на книги и проследяване на документи. Независимо дали ви интересува психологията, строителството на военни кораби или отглеждането на декоративни цветя, развивайте уменията си. Опитайте да се възползвате от възможността да обогатите живота си с ценни знания, които не само ще разширят хоризонтите ви, но и ще ви направят по-щастливи.

Добри новини чакат Скорпиона тази година. Ще опитвате нови неща и ще настоявате “колкото повече, толкова повече”. Ще има известно припокриване между личния ви и професионалния живот. Затова се погрижете това да не разруши единия от двата или и двата. Замислете се дали работата не трови любовния ви живот.

Понякога можете да бъдете сами най-лошия си враг, така че внимавайте да не се отбиете от собствения си път през 2016 г. Ще преразгледате много неща в живота си тази година и ако не работят за вас, ще трябва да ги оставите да си отидат. Това може да ви плаши, но е най-доброто.

Любов и семейство

Емоционалният ви живот ще бъде истинско предизвикателство. През 2016 може да дочакате любовта, но ще има дразнене, спорове и несигурност. Ако сте жена, сърцето ви може да бъде пленено от някой екзотичен денди, а ако сте мъж - мислите ви ще бъдат заети с богиня, красива като Афродита. Няма значение дали имате друга връзка. Ще излезете от релси в рамките на няколко часа след внезапно пламване.

Използвайте вашата съобразителност, особено ако имате семейство или ангажимент с партньор. Всеки може да се влюби, но в кладенец, пълен с любов, може и да се удави бързо. Затова не разчитайте на първо впечатление и не бързайте с решения, свързани с взаимоотношения. Наградата ви ще бъде година, пълна със събития и емоции. Но юздите могат да бъдат здраво стискани единствено от вас.

Осигурете на родителите си емоционалната подкрепа, от която се нуждаят. Забравете всички стари различия и продължете напред.

Ще има някои тестове за взаимоотношенията ви през 2016 г. Тези, които ги издържат, са истинските ви приятели и семейство. Що се отнася до останалите, по-добре се освободете.

Кариера

Водете си старателно календара с ангажиментите. Ако често ви изненадва някоя неочаквано изскочила задача, проблемът може да е просто в начина, по който планирате работата си. Само добросъвестните Скорпиони имат шанс да успеят, а мързеливците могат дори да загубят работното си място.

Вече можете ясно да видите на кого може да разчитате и кого е по-добре да държите надалеч. Концентрирайте се върху важните проекти и договори, независимо че няма да се съобразите с всички изисквания на началниците си. По-добре да направите едно нещо както трябва, отколкото десет наполовина.

През 2016 г. ще искате повече свобода в работата си или по-голямо признание. Вие сте късметлията, който ще получи това тази година! Ако ли пък не - явно е време да си смените работата или бизнеса. Моментът е подходящ да се опита нещо ново и вълнуващо. Скорпионът ще бъде разпъван от задачи, но не позволявайте на колегите си да искат твърде много от времето ви.

Финанси

Ще преодолеете паричните проблеми с доверие и с финансовите си умения. От юни нататък ще сте в много добро финансово състояние и ще имате достатъчно пари, за да инвестирате в ценни книжа. Все пак внимавайте и спестявайте. Ще възникват проблеми, за които ще трябват пари, така че харчете само за необходимото. Добрата новина е, че целият ви упорит труд и икономии ще ви се отплатят. Ще имате много възможности и ще приключите годината финансово комфортно.

Здраве

Жизнеността ви ще е добра до юни и трябва да я запазите чрез ограничаване на дейностите си. В противен случай вашето здраве ще стане деликатно през втората половина на годината.

Диетата ще играе важна роля за физическата ви годност. Като цяло ще бъдете здрави, а единственият риск е свързан с преумора и пренапрежение, така че си почивайте. Използването на обикновени домашни лекове ще ви помага незабавно. Някои от вас са загубили доста от теглото си - може би поради болест. Още ще се борите с това. Дългият и труден път от последните години ще ви направи по-силни и мъдри.

2016-а е добра за Скорпионите и е подходяща да положите основите на бъдещето си. Ще може да лежите на добрите си решения години напред.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X