Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Стрелец: Стойте далеч от скуката, тръгнете на път

Тина Търнър

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Планета: Юпитер

Елемент: Огън

Стрелците са сърдечни хора, будят уважение и едновременно конфуз в обществото. В прямата им природа е да коментират другите умело, но и нетактично. Докато хвърлят стрели наоколо, се усмихват, но много скоро ще ви съсипят настроението. Уверени са и презират условностите. Отказват да приемат сериозността на живота. Укрепват приятелствата си с тези, които го заслужават. Хвърлят се в романтични приключения, без да му мислят. Щедри са към всички, които уважават. Винаги ще се намери място на масата им. Често са убедени, че са най-добрите дипломати под слънцето. В същото време могат да шокират с твърдения, които изричат с абсолютна невинност.

Известни Стрелци: Брад Пит, Стивън Спилбърг, Бритни Спиърс, Скарлет Йохансон, папа Франциск, Франк Синатра, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Уолт Дисни, Уди Алън, Брус Ли, Тина Търнър, Франк Запа, Мила Йовович, Лудвиг ван Бетовен, Артър Кларк, Уинстън Чърчил, Марк Твен, Ким Бейсингър, Шиниъд О’Конър, Кристина Агилера, Едит Пиаф

Безброй изживявания ви очакват през 2016 г. Пътуването ще бъде сред най-важните от тях. Може би вече виждате с премрежени очи римския Колизей, Мачу Пикчу в Перуанските Анди или Великата китайска стена, която бихте изминали от самото начало до края. Това, разбира се, е само част от безкрайните ви възможности за пътешествия, на които ще се насладите. Интуицията ви и гласът на сърцето ще отведат всеки Стрелец до различна част на света.

Важното обаче е друго. Хороскопът за 2016 г. ви предупреждава да не изпадате в състояние на “скука с епични размери”. Макар че живеем във време на неограничени възможности, вие доста бързо се отегчавате от широкия спектър на многобройните оферти.

Представете си, че през лятото може да обиколите половината свят. Всичко, разбира се, ще отразявате редовно във фейсбук, така че приятелите ви да узнават веднага колко сте добри. След това, напълно изтощени, ще разберете колко малко всъщност сте преживели. Докато обикаляте, мислете какво наистина има значение, и то за вас.

Съвременният човек е измислил развлекателната индустрия, за да си помогне да се справя със свободното време. На вас не ви трябва нито Холивуд, нито други известни фабрики за шоубизнес. Най-добре е през 2016 г. да се съсредоточите върху истинските преживявания с вашите колеги, семейство и приятели. Тогава всеки момент ще бъде рядък оригинал в сравнение с пластмасовия Дисниленд.

Тази година в живота ви ще настъпят огромни промени. Целта ви е личностно развитие и ще имате изобилие от възможности. Връзките ви изискват анализ и може да се наложи да вземете трудни решения. Ритъмът ви ще бъде суперзабързан, но през април трябва да намалите скоростта и да се насладите на ползите от упорития труд.

Вие сте авантюристи и независими по дух, цените свободата над всичко друго. 2016 г. ще е много спокойна и донякъде лишена от авантюри. Но тя ще ви донесе добър късмет и щастие, каквито рядко сте виждали преди. Щом можете, вземете си почивка или ваканция, за да се отпуснете и насладите на тази мирна и страхотна година за вас!

Любов и семейство

Във взаимоотношенията искреността на чувствата ще бъде много ценна за вас. Стрелците могат да се преструват, но не дълго. Сложно маневриране в полуистини може да се окаже разочароващо твърде скоро. Ще изпитвате съжаление, когато се натъквате на ненужни лъжи, които нараняват повече от спад в цените на борсата.

Сърцето ви ще се затопли от усещането, че истинската любов е близо. Концентрирайте се върху мирната поетична хармония и романтичната интимност, които ще задълбочат взаимното разбирателство между партньорите.

Опитайте да развивате хармонични отношения със съпруга си и децата. Ако искате да направите някакви сериозни промени в семейните отношения, това може да стане през второто тримесечие. Тази година нови приятелства може да прераснат в любов. Обвързаните може да определят дата за сватба или да се преместят заедно.

Семейството ви се нуждае от повишено внимание. Възможно е да потърсите нов дом или да ремонтирате жилището си. Това може да ви плаши отначало, но ще си струва.

Кариера

Имате потенциал в работата, свързан най-вече с недоволството от стереотипите. Ще се омерзите, ако дните ви в службата си приличат като две капки вода. Това може да запали желание за радикална промяна у някои Стрелци. Щастливците ще спечелят нови и по-меки граници от висшестоящите. Други ще се борят със зъби и нокти под бича на шефа. Съветът е прост - ако наистина не можете повече да понасяте това, направете необходимите промени. Просто довършете това, което сте започнали (за да ви смятат за отговорни), и отидете да си търсите истинския късмет.

Ако сте творец или артист, трябва да покажете произведенията си тази година, тъй като ще бъдат добре приети. Ако сте учител, ще получите уважение и възхищение. Всеки ще иска да се учи от вас. Може да получите мечтана работа или да започнете нов бизнес. Ако нямате работа, сега е моментът да раздадете автобиографии и да се явите на повече интервюта.

Финанси

Финансовите ви постъпления ще са страхотни през 2016 г., но трябва да се погрижите за балансирането на приходите и разходите. През април трябва да преразгледате финансовите си стратегии и да вземете мерки да ограничите ненужните харчове. Потърсете фъншуй съвети за пари и богатство.

Ще бъдете изкушени от други да пръскате пари за луксозни вещи и трябва да се пазите от тези хора. Тази година ще бъде благоприятна за сигурни инвестиции. Спекулациите ще са рисковани.

Парите ви ще достигнат нови висоти благодарение на работата, което сте свършили през предходните години. Тези, които имат самостоятелен бизнес, ще увеличат клиентите си. Годината ще е добра за поемане на рискове, но не и с парите на другите.

Здраве

Животът ви ще бъде напрегнат в началото на 2016 г. и едва ли ще имате време да се отпуснете. До април положението ще се облекчи и ще можете да пътувате или да си отдъхнете Това ще съживи не само физическото ви здраве, но и емоционалното. Като цяло ще сте в добро здраве. Грижете се за себе си, хранете се правилно и наблюдавайте теглото си. Лимоните и орехите ще ви помогнат да отслабнете.

През тази година ще имате възможност да почивате на лаврите си. Не си създавайте повече притеснения от необходимото. Работете върху себе си и мечтите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X