Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Водолей: Здрав дух и време за любов

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Планета: Уран

Елемент: Въздух

Водолеите често са големи фантазьори и мечтатели, които не уважават традиционните ценности и знанията от миналото. От тази зодия са Чарлз Дарвин, Томас Едисон и Галилео Галилей, направили достатъчно, за да преобърнат науката. Не съдят другите по първо впечатление. Ще бъдат откровени с вас, но няма да ви кажат как трябва да живеете. Знаят, че всеки има своите идеали и желания. Не обичат да се обвързват и не понасят заключени врати. Не са от тези, които влизат първи със знамето в битката. Вместо война предпочитат да медитират под някое дърво и да чакат просветление като Буда. Често страдат от липса на трайни чувства. Мъжете не обичат да четат отворена книга и са привлечени от мистериозни жени. Жените очакват да бъдете интересен и забавен. Не е в техния стил да скучаят със стар милионер и да го чакат да ритне кофата.

Известни Водолеи: Пол Нюман, Шакира, Джон Траволта, Майкъл Джордан, Роби Уилямс, Фил Колинс, Джъстин Тимбърлейк, Дженифър Анистън, Ник Нолти, Боб Марли, Аксел Роуз, Кристиано Роналдо, Никола Саркози, Ейбрахам Линкълн, Франклин Рузвелт, Роналд Рейгън, Волфганг Амадеус Моцарт, Парис Хилтън

Хороскопът за 2016 г. ще зарадва онези Водолеи, които обичат спорта. Ако искате тялото ви да се чувства добре, трябва да започнете да се движите повече. А най-естественото движение за човека е ходенето. Така че зарежете всички транспортни средства, когато това е възможно. За Водолеите, които живеят в града, тротоарите ще станат втори дом. Всички останали ще получат поне едно почетно място в туристически клуб.

Ако живеете или работите на по-горен етаж, избягвайте асансьора и бъдете благодарни, че може да тренирате краката си. Няма нужда да харчите пари за фитнес зала или уроци по тенис. С ходенето, което комбинира всекидневните дейности, ще постигнете най-много за вашето здраве. А още напролет ще имате хубав загар. Така че първият съвет в хороскопа ви е: Здрав дух в здраво тяло. Бъдете във форма и благополучието ще дойде скоро.

Втората област, върху която трябва да се съсредоточите през 2016 година, е да бъдете пример за другите. Скромността настрана. Дори да нямате деца, трябва да знаете, че сте модел за другите. Те често ви наблюдават внимателно. Би било твърде ограничено да се каже, че не може да пресичате на червено. По-скоро става дума за общите принципи. Повече отвсякога ще се сблъсквате с последствията на собствените си действия. Ако хвърлите кората на банана, най-вероятно вие самите ще се подхлъзнете и ще си счупите крака. А ако подарите цвете, то ще озари най-напред собственото ви лице.

2016-а ще е чудесна, за да изградите нови социални контакти и взаимоотношения. Ще спорите често, което няма особено да помага в работата например. Трябва да постигнете добър баланс между агресия и хармония в отношенията си с другите хора. Търсете лоялност, когато завръзвате нови приятелства. Време е за творчество в работата и смяна на някои остарели идеи.

Това е година за мечти, и то големи. Появяват се нови възможности и важни проекти, които ще подготвят сцената за години напред. Не че годината няма да бъде трудна в много отношения. Най-тежки ще бъдат емоционалните промени, през които трябва да минете. Но това ще бъде вашият шанс и вашата година, за да направите живота си такъв, какъвто искате да бъде.

Любов и семейство

2016-а носи топли перспективи в отношенията ви. Ако вече обичате, връзката ви ще цъфти, а ако още търсите любов, може да очаквате истински романтичен прилив. Чувството за хумор ще бъде от особено значение. Ако сте жена, облечете лилава нощница и погъделичкайте партньора си с перо в ухото в неочакван момент. Ако сте мъж, нежно масажирайте главата на жена си и небрежно ѝ кажете, че виждате сив косъм. В такива ситуации ще разберете дали вашият човек има нужното чувство за хумор и дали може да приема живота достатъчно леко.

Отношенията със семейството и децата ви ще бъдат отлични. Можете да ги пренебрегвате малко, тъй като ще бъдете духовно настроени. Много ви бива да се срещате с хора, но имате проблем да ги допускате до себе си. Наричат ви студен и дистанциран. Това е едно от най-големите ви предизвикателства за 2016. Ако успеете, ще стане най-голямото ви постижение.

Кариера

Тази година вашите колеги може да бъдат абсолютно непоносими и не това, което началниците ценят. Но за съжаление, може да е и обратното. Истинският проблем е, че не е възможно да угодите на всички. Ако опитвате да бъдете добър с всички, лесно ще си повредите гръбначния стълб (метафорично). Честността понякога боли, но не може да бъде избегната. Що се отнася до дипломацията, други зодии са по-добри от вас, така че не се страхувайте да кажете каквото мислите. Това само ще помогне на кариерата ви.

Сигурно искате промяна в работата си, както и в живота си. Уморени сте от скучния и монотонен труд. Хороскопът обаче ви съветва да не правите големи промени в бизнеса си засега. Започнете бавно и опитайте нещо ново в свободното си време. Може да поискате и бавно да навлезете в самостоятелния бизнес. Трябва време, за да се придвижат проектите. Продължавайте да опитвате, бъдете търпеливи и ще стане.

Финанси

В началото на годината може да постигнете непосредствените си финансови цели. Разходите ви ще превишат и разстроят бюджета ви през април и май. Паричното положение ще се стабилизира до юни. Трябва да изработите финансов план, за да балансирате приходите и разходите си в края на годината. Вероятни са харчове за лични луксове. Внимавайте да не се изхвърлите с ненужни лекомислени покупки. Като цяло финансите ви ще са добри. Инвестирайте разумно.

Здраве

От април до октомври ще ви е необходима много енергия за бизнеса и професията. Който е достатъчно издръжлив, ще се справи успешно със стреса, други може да получат нервен срив. Трябва да смесвате упоритата работа с достатъчно почивка, за да поддържате здравето си. Медитацията и слънчевата йога (Surya Namaskar) ще ви помогнат психически и физически. Ако сте склонни към стомашни проблеми, яжте по-лека храна.

Опитайте през 2016 г. да се отворите повече. Склонни сте да се затваряте емоционално. Това ви дърпа назад. Ако споделяте и се откриете повече, ще помогнете и на вашите взаимоотношения, и на здравето си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X