Напишете дума/думи за търсене

Селин Дион няма да пее на погребението на съпруга си

Селин Дион със съпруга си Рене Анджелил. Снимка: РОЙТЕРС

Певицата Селин Дион няма да пее на погребението на съпруга си Рене Анджелил, който почина на 14 януари. Канадката скърби прекалено силно, за да може да се справи с подобна тежка задача, съобщи tmz.com.

Слухове, че Селин ще почете паметта на Рене с изпълнение на погребението, се появиха веднага след смъртта му, но тя бързо ги опроверга. Неин представител заяви, че такова нещо не й е минавало през ума. Възможно е, обаче, една или две от нейните песни да звучат като фон на траурната церемония.

Тя ще бъде проведена в базиликата „Нотр Дам” в Монреал, където преди 21 години Селин и Рене се венчават. Такава била последната воля на покойника.

Погребението ще бъде излъчвано по три телевизионни канала, а флаговете ще бъдат спуснати наполовина. Рене Анджелил е широко познат и уважаван канадец.

Само часове след смъртта на Рене Селин преживя още една трагедия – загубата на брат й Дениъл. После пък дойде и новината, че е починал френският композитор Юбер Жиро, автор на едни от най-известните хитове на Селин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X