Напишете дума/думи за търсене

Смартприложения за смартдами

Мъжът до вас непрекъснато забравя да купи мляко след работа, въпреки че сте го помолили за това. Не берете грижа, помогнете му да пазарува хитро и му инсталирайте приложението Our Groceries. То дава възможност за синхронизация с вашия телефон, от който ще можете да давате продоволствени „команди” на любимия. Освен това дава възможност за добавяне на рецепти, продуктите за които веднага се показват в списък, който може да бъде изпълнен в близката бакалия.

За бъдещи мами

Pregnancy Ticker е чудесен помощник за бременни. Помага да проследявате развитието на бебчето ви с приятни рисунки, които ви показват как се променя наследникът ви с всяка една седмица. Приложението е пълно с факти и подсказки, които ще ви съпроводят чак до датата на термина.

За „онези дни от месеца”
Прекаленото сте заети да помните кога точно ще бъдете в овулация или нямате достатъчно памет, за да я тъпчете със спомен дали днес сте изпили контрацептива си. Не му берете грижа, защото My days e услужлив апликейшън за проследяване на месечния ви цикъл.

За булки
Задава се един от най-важните ви дни в живота, а още се лутате в избора на подходяща рокля за вас. Wedding dresses e приложение, което си струва да притежавате. Можете да търсите по категории – плажна сватба, за принцеси, екстравагантни модели или да видите предложенията на водещи дизайнери.

Говорете до насита
Viber е своеобразна прасе-касичка, която ще ви спести доста парички от безплатните разговори, които ще проведете. Независимо дали сте по света или у нас, приложението ви дава възможност да комуникирате на воля гласово и със съобщения. Единственото нещо, което ви е нужно, е безжичен интернет.

За да сте модерни в социалните мрежи
Алтернативатата на Instagram за iPhone е Picplz, което ви прави виртуози в различния вид на снимките, които правите с телефона си. Множеството филтри ще направят фотосите, които качвате във Facebook или Twitter още по-интересни.

Във форма
Без значение дали тренирате тялото си с танци, фитнес или аеробика Endomondo Sports ще ви помогне да сте в крак с физическото си натоварване. Показва колко дълго правите едно упражнение, колко километра сте пробягали и с колко калории сте се разделили.

На почивка
Наближават почивни дни или е настанало време за отпуска, а вие още не сте готови с плана си за почивка. Kayak е апликейшън, с който можете да резервирате полет или хотел, да наемете кола и да изберете подходящата дестинация за вас благодарение на базата си данни от стотици сайтове за туризъм.

Вместо флашка
Dropbox е „вълшебният джоб” на 21-ви век. Заменя флашката, която не винаги ви е под ръка, разполагайки с 2 GB пространство в интернет. С него имате достъп до вашите файлове, които можете да споделяте в мрежа с други компютри или с мобилни телефони. За улеснение приложението предлага опция за добавяне на папка на десктопа на компютъра ви, от която можете да изпращате или да се добирате до информацията, която ви е нужна.

101 причини да сте още по-красиви
Beauty 101 е приказен източник за последните новости в модата. В него има 101 хитринки за красота – от прическата, през грима, та чак до рецепти за домашно приготвени помади.

Кое беше това парче?
Колко често ви се случва да чуете някое парче по радиото и да се чудите кой го изпълнява? Няма нужда да тормозите красивите умове с ненужни главоблъсканици при положение, че съществува приложението Shazam. Просто натиснете големия черен бутон и оставете софтуерчето да реши загадката за 15 секунди. В 80% от случаите имате точното име на изпълнителя и песента.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X