Напишете дума/думи за търсене

Диамантено микродермабразио в Хил клиник

През февруари процедурата е с 20% отстъпка в цената!

Технологията, наречена „Микродермабразио“ е създадена в Европа в края на миналия век. Процедурата се характеризира с две основни предимства: отсъствие на риск от странични ефекти и кратък възстановителен период.

Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж.

Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата и така дълбочината на излющване се определя от броя на минаванията с накрайника.

Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата.

Микродермабразиото е адаптирано за всеки тип кожа и може да се разглежда като средство на първи избор:

- за редуциране наповърхностни бръчки

- заличаване на белези от акне и стрии

- повлияване на хиперпигментации

- ефективно третиране на фотоувредена кожа

- за придаване блясък и гладкост на кожата

Продължителността на терапията е около 40-50 мин. Броят на процедурите и интервалите между тях зависят от конкретния проблем, който се третира. Най-често се провеждат от 5 до 10 процедури, по веднъж седмично. Терапията в Хил клиник се извършва от сертифициран козметик, а консултацията с дерматолог във връзка с терапията е безплатна.

Диамантеното микродермабразио в Хил клиник е перфектната процедура за моментален блясък в последния момент преди важно събитие! През февруари цената е с 20% по-ниска. Позвънете на 02 439 3131, за да ви предложат удобен ден и час за микродермабразио.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X