Напишете дума/думи за търсене

Тибетските капки = здравето трайно възстановено на 3 нива

Древните рецепти от лечителите на китайските императори влияят върху няколко болести наведнъж, добрите резултати продължават и след приемането на капките

Това сочат дългогодишните изследвания и практиката на д-р И.Колчак, специалист по източна медицина, който прилага лечението с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия. Той стриктно систематизира резултатите от въздействието им върху пациенти у нас и в Русия. Разполага и със солиден архив от хора с възстановен пълноценен живот след поставени тежки и редки диагнози. Поради големия интерес към Тибетските капки, д-р Колчак описва как действат те и защо могат да ни осигурят едновременно с оздравителните резултати и цялостно пречистване на организма, както и подсилване на имунната система. Затова според специалиста капките ни защитават и от грипове и настинки през преходните сезони, особено сега, в края на зимата, когато съпротивителните сили на организма доста са спаднали:

- Д-р Колчак, казвате, че Тибетските капки въздействат върху няколко болести в рамките на един тримесечен курс?

- Няма ограничения в броя на заболяванията, които могат да се третират с един курс на лечение. Затова е добре пациентите да описват подробно оплакванията си, без да спестяват дори и незначителните, според тях. Така при индивидуалното приготвяне на капките могат да се комбинират рецепти за всички засегнати органи и системи в зависимост от конкретния случай и от възрастта на пациента. Освен това всяка от изпитаните през хилядолетията рецепти има многостранно въздействие върху няколко проблемни области от здравето и дори те взаимно се подсилват една друга.

- А как така лечението продължава и след приемането на Тибетските капки

- Наблюденията върху пациентите сочат, че лечебните резултати не се преустановяват в рамките на тримесечния курс с капките. Болните съобщават, че туморите и метастазите при онкоболните, кистите, възлите на щитовидната жлеза, които не са изчезнали по време на курса, продължават да омекват и да се стопяват до година след това. Наблюденията при тежки форми на другите сериозни заболявания като диабет, бъбречни проблеми, болести на сърцето, на стомаха и т.н. също показват, че трайното възстановяване на здравето може да продължи до няколко месеца след приемането на капките. Резултатите при всеки човек, разбира се, зависят от общото състояние на организма, от сериозното отношение към указанията за приемането на капките, от високия дух и желанието за борба с болестта. Тибетската медицина отдава голямо значение при лечението на позитивната мисъл, желанието за живот и духовно развитие от страна на болния. Основна теза в цялата древна източна медицина е, че всеки здравословен проблем представлява сигнал на физическо ниво за нарушен вътрешен баланс, за превес на някакви вредни и опасни за човека негативни мисловни и емоционални модели – примерно силно и трайно чувство за вина, некотролируем гняв, завист, обида и т.н. За всяко страдание още от древността са известни негативните мисловни модели, които са го предизвикали, както и оздравителните мисловни формули…Затова Тибетската медицина счита, че комплексния, но индивидуален подход към лечението на тялото, би трябвало да доведе и до духовна промяна и развитие.

- Обяснете как капките ни възстановяват здравето на три нива?

- Резултатите от курса с капките се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото на курса пречистват цялостно организма ни от всякакви вредни вещества. Вече стана дума, че древните рецепти също вдигат силно и най-важното – трайно, имунната защита на организма. Ето това са трите нива на благотворно въздействие в резултат от един курс с Тибетските капки на живота - 1.Помагат за отстраняване на конкретен здравословен проблем + 2.Цялостно пречистват организма + 3.Мощно подсилват имунната система.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки на живота е САМО 66лв!
Доставката е за наша сметка!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКА НА ТИБЕТСНКИ КАПКИ НА ЖИВОТА С КУРИЕР/ ЗА СМЕТКА НА „ТИБЕТМЕД”ЕООД + ОТСТЪПКА 15% ЗА 2 И ПОВЕЧЕ БР. ПОРЪЧКИ:

02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752, 0879 323644.

e-mail: [email protected];

www.lekuva.net

1463 София, П.К.113

X