Напишете дума/думи за търсене

Цветно, по-цветно, най-пролетно: модата от днес е такава

Честно казано, не робувам на сезоните, за да съм цветна. Не чакам пролетта, за да изразявам колорита си по улиците. Зимата за мен е пъстра и шарена, тъй като гардеробът ми изобилства от цветове и от топли нюанси.
Но няма как да оспоря, че пролетта придава една игривост и свежест на дрехите, които липсват и при най-обагрените зимни дрехи. Честита пролет, всички!

Родени от морето
Ефирното синьо на току-що разбила се вълна в брега ще е цвят, който бихте искали да поканите този сезон сред дрехите си. Дълга рокля от шифон или друг полупрозрачен плат, допълнен в горната част на одеждата с пайети или мъниста, ще ви направят забележителни. Сандали в подобен нюанс ще са подобаващ завършек на шармантността ви.

Шикозни във винен цвят
Гащеризон до глезените в нюанса на виното. Няма как да сбъркате. Поканете около раменете си красиви и лъскави апликации. Бижутата също трябва да са едри и блестящи, а краката показват изяществото си в сандали с тънки каишки в телесен цвят.

Закачливи в колорита на ягодовия сладолед
Това е един от цветовете, които изглеждат доста различно в зависимост от типа на дрехата, върху която се е разпрострял. Ако го поканите в гардероба си под формата на блуза, ще придаде на тоалета ви лежерността на топъл следобед. Ако го изберете върху рокля с нежна бродерия в горната част, то и вие, и останалите ще усетите красотата на коралов риф.

Лазурни и ефирни
Рокля от жоржет в цвета на лагуна с разточителна долна част и голи рамене е нещо, което препоръчително трябва да присъства сред важните дрехи в дрешника. Колан в същия нюанс, изработен от полускъпоценни камъни или от друг подходящ материал, чудесно ще се допълва с отворените обувки в подобен оттенък.

Дръзки в портокалово
Оранжевото е силен цвят, който със сигурност ще стопли пролетния ви гардероб. Независимо дали изберете по-наситен вариант от него, или заложите на по-светла гама, той стои чудесно върху блузи, тънки пуловери, панталони, рокли, цели ансамбли.

Свежи в пластмасово зелено
Кой казва, че официалните рокли трябва винаги да са издържани в строгостта на черното или друг по-неутрален цвят. Зеленото е приказно подходящо за пролетта. Хем освежава с нюанс официалността на събитието, хем придава на осанката ви различност. Ако заложите на асиметрична рокля, може да си позволите и равни обувки в оттенъка на тревата.

Слънчеви с крем карамел
Когато говорим за пролет, слънцето винаги е там. Или почти винаги. Представете си рокля в наситено жълто, проблясваща с топлината на централната звезда от Слънчевата система. Ако този нюанс ви идва прекалено натрапчив, винаги може да заложите на „бледостта“ на крем карамела, обрамчен с дантела.

Класни с класическо синьо
По-топлите сезони са чудесна възможност да покажем красотата на тялото и най-вече на изящните си крака. Шорти, сако и риза в тъмното на синьото е ансамбъл, който е непреходен. Ако държите докрай да се решите в този колорит, заложете на обувки и чанта от същия цвят. Но ако го намирате за твърде консервативно, съчетайте дрехите със зелени или червени аксесоари.

Сдържани в ледено сиво
Може на пръв поглед да не изглежда много адекватна комбинацията между сиво и пролетта, но ако този цвят е решен в металиковия му нюанс, то със сигурност е удивително подходящ за коктейли, рождени дни или среднощни партита.

„Уханни“ в ментово зелено
Този нюанс на зеленото е абсолютно божествен. Придава на дрехата перфектната глътка свеж въздух, от който се нуждае гардеробът ни.
Особено е подходящ, ако имате тен, придобит през зимния отпуск на някой екзотичен остров.
Ако пък ментовият полъх ви идва в повече, може да използвате този цвят само в аксесоарите. Това е достатъчно, за да освежите и вида си, и скрина с дрехите.

Безгрижни в омбре
Най-якото нещо, свързано с омбре стила, е, че той може да понесе различни цветове и стилове. Той е един от най-добрите начини да използваме палитрата, за да вкараме малко светлина в гардероба. Кафяво и синьо, бяло и зелено, оранжево и... каквото ви душата иска.
  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X