Напишете дума/думи за търсене

Елена Йончева стана майка на Теодор

“Приятели, днес в 9 часа се роди Теодор (Тео). Нашият прекрасен юнак е 3 кг и 50 см. Очакваме да получава и да дарява много любов и доброта. Благодарни сме на екипа на Майчин дом, на д -р Карамишева, д-р Гърчев, д-р Начев, доцент Карагьозова - най-слънчевите професионалисти, които помогнаха на Тео да се появи в този първи ден на пролетта.” Ето така - като новина във фейсбук, журналистката Елена Йончева обяви в понеделник, че е станала майка за първи път.

До края на 8-ия месец на бременността си тя реши да работи - появяваше се в различни тв предавания и взе участие в дискусия за журналистиката и литературата, организирана от института “Сервантес” в София и испанското посолство у нас. Елена Йончева така и не издаде какъв ще бъде полът на бебето, което очаква. Това знаеха само най-близките ѝ и, разбира се, приятелят ѝ Пламен Тодоров.

Йончева винаги е пазила подробностите от личния си живот и не е обичала да говори за него - нито от периода, когато бяха заедно със Сергей Станишев, нито след това. И като всяка бременна се пазеше от прекомерни приказки. Още повече че става майка за първи път на 51 години. Бащата на момченцето - Пламен, е архитект. Преди да се запознае с него, Елена първо вижда сградите, които проектира, и е много впечатлена от работата му.

Йончева на дискусията за журналистиката и литературата в края на февруари СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Йончева на дискусията за журналистиката и литературата в края на февруари СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X