Напишете дума/думи за търсене

Вече има начин да се сдобиете с мигли като от реклама

Удължаването на мигли косъм по косъм или всъщност мигла по мигла става все по-популярно. Благодарение на него може да пърхаме изкусително дори и без да слагаме спирала.
Състои се в поставяне на допълнителни мигли между вашите собствени. Не са захванати една за друга, а се фиксират една по една. По този начин изглеждат съвсем естествени.
Съществуват различни варианти от копринени до синтетични, изборът е въпрос на вкус и поносимост. Повечето варианти не предизвикват алергии и се фиксират със специално лепило, но е добре, ако досега никога не сте си поставяли такива мигли, първо да пробвате чувствителността си.

Издържат месеци

Съществуват различни по дължина модели – от 0,1 до 2,5 мм, както и вариации на формата на извивката и цвета. Може да изберете мигли, които да са максимално до вашия естествен цвят, така че с нищо да не личи, че са изкуствени. А може и да изберете кукленски вариант и винаги да изглеждате така сякаш сте с поне два пласта спирала.
Удължаването на миглите косъм по косъм се прави единствено в салон и за разлика от изкуствените мигли, които се носят един ден, тези могат да издържат от четири до шест седмици.

Внимавайте с грима

Процедурата отнема около час и не причинява никакъв дискомфорт. Козметиците предупреждават, че в първите 24 часа е възможно малка част от поставените мигли да паднат, но това е съвсем естествено. При правилно третиране основната част трябва да останат непроменени поне месец. Добре е все пак на три-четири седмици да ходите на поддръжка.

Единственото важно е как ги третирате. Преди всичко не се препоръчва да слагате спирала. Така или иначе няма да ви е нужна. Ако все пак държите, тя трябва да е специална за такъв тип мигли и да е на водна основа. Важно е също не толкова как си слагате грим, а как го отстранявате. При този тип мигли е задължително да се използват продукти за демакиаж без мазнини. Освен това напълно забранено е търкането на очите.

Процедурата обаче не се препоръчва, ако страдате от конюнктивит, дерматит или скоро са ви правили лазерна корекция на зрението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X