Напишете дума/думи за търсене

Добавете малко извивки

Всяка дама е с различна структура и трябва да се облича по начин, който да прикрие несъвършенствата й, да покаже най-красивото в себе си и да се чувства добре в тялото си. И както има жени, които се оплакват от прекалено многото извивки по тялото си, така има и жени, оплакващи се от липсата им. Моята задача е да ви покажа, че това не е проблем, с който не можете да се справите, само се запознайте с изложените по-долу съвети.

Един от най-лесните начини да създадете извивки по тялото си е чрез използването на широк колан. Той ще пристегне и оформи талията ви и ще накара тялото ви да се доближи до формата на пясъчен часовник. Изберете меки материи, кожените колани няма да ви дадат желания резултат.

Полите с форма на лале са още също невероятен начин да създадете извивки от кръста надолу. Ако сте по-кльощави, тази пола ще придаде по-овална форма на тялото ви, а също така и ще подчертае тънките ви крака, които със сигурност са вашата първа гордост.

Оформяща извивки е и полата-молив. Тя ви обгръща от талията, подчертава ханша и се стеснява до коляното, оформяйки три допълнителни извивки по вас. Ако фигурата ви е направо момчешка, изберете пола от еластична материя. Разликата е зашемети вас и мъжете наоколо.

Ако по тялото ви съвсем липсват извивки, опитайте се да ги създадете чрез наслояване на дрехи. Блузите с жабо, или къдрички, широка риза, на която да завържете долните краища около талията, болеро върху потника – всичко това ще създаде обем и ще разчупи правата линия.

Изключително популярните блузи, туники и потници, които са асиметрични и откачени са идеални за създаване на обем по тялото. Широките панталони също не са за подминаване. Следете в кръста да са по-стегнати, за да се създаде представа за ефирно разширяване към края.

Ако желаете да откриете уникални и достатъчно привлекателни дрехи, посетете онлайн магазин Елмайра – www.elmaira.bg, където ви очакват хиляди атрактивни предложения. Възползвайте се и от код 28995, който ви дава право на 15% отстъпка!

X