Напишете дума/думи за търсене

Защо да направим лазерен 4D лифтинг през пролетта?

Наречен още „лифтинг в обедната почивка“, тази терапия има абсолютно нежен подход, който не оставя никакви външни следи по кожата, създава изключително бързо подмладяващ ефект. Непосредствено след нея човек може да се върне към обичайното си ежедневие, без никой да заподозре, че се е подлагал на разкрасителна и подмладяваща терапия.

Предпочитат го жени и мъже над 40-годишна възраст, когато времето започва да оказва своето влияние и огледалото показва първите признаци на фотостареенето, бръчки и отпуснати зони.

Какво да очакваме след процедурата?

На първо място тенът категорично ще се изравни, тъй като механичният ефект въздейства под формата на вибрации върху лезиите. Лазерната енергия буквално разпръсква пигментните клетки, които се оттеглят чрез лимфния поток, а лицето ще изглежда като след полагане на фон дьо тен.

На следващ етап линиите, оставени от емоциите, под формата на бръчки ще се омекотят. Отпуснатата кожа ще се лифтира и уплътни. Зоната ще засияе по-млада, свежа и обновена.

На допир ще се усеща повече еластичност и здравина, присъщи на по-ранната възраст. Лицето и шията ще бъдат цялостно ремоделирани и подмладени!

Изумителният като резултати 4D лазерен лифтинг е подходящ за:

- Лице, включително деликатната околоочна зона, устни

- Шия, цялостен лицев контур

- Деколте

Промените във външния вид след серия процедури са: по-бистър тен, намалени пори, по-стегната като усещане кожа и заличени петна и бръчици. Ефектът е видим ВЕДНАГА. Помолете за огледало по време на процедурата, когато вече е обработено половината лице и ще забележите значителна разлика между третираната с лазер зона и другата част.

Лазерът е на разположение в Хил клиник - един от най-престижните естетични центрове в страната, където наред с авангардна апаратура, лекуваща акне, заличаваща капиляри и др. вече има и най-нов модел 4D лазерен лифтинг.

Серия от 4-5 процедури акумулира сериозен ефект, който се поддържа след това с една терапия годишно. Разбира се подходът е инвидуален, затова и броя манипулации може да варира.

Блясъкът и тургурът на кожата след третирането са наистина впечатляващи. Отпуснатата кожа е стегната, лифтирана, по-еластична и плътна, затова нашите пациенти се пристрастяват към терапията. Голям плюс е, че лазерът остава повърхността недокосната, което е особено удобно за работещите, заети хора, които искат след излизане от кабинета да продължат деня си по обичайния начин.

Процедурата е еднакво подходяща както да дами, така и за господа. Доказателство за силата на въздействието на лазера е фактът, че с него успешно се повлияват дори стрии – дефект, който се получава буквално при разтягане и разкъсване на влакната в кожата.

За безплатна първична консултация в Хил клиник запишете час по телефона – 02 439 3131.

X