Напишете дума/думи за търсене

Природни продукти потискат апетита и подпомагат мастната обмяна

Най-често срещаните причини за наднормено тегло са неправилното хранене и лошите хранителни навици, както и липсата на физическа активност.

Други фактори, водещи до увеличаване на телесното тегло, са ендокринните смущения, диабетът, хипогликемията, емоционалното напрежение, отегчението, вече съществуват и убедителни теории за наследственост при затлъстяването.

Наднорменото тегло е сериозен здравен проблем. Голяма част от отслабващите си възвръщат предишното тегло за период от три до пет години.

Съществуват основни подходи за борба със затлъстяването и един от тях е чрез природни продукти, потискащи апетита.

Хранителната добавка „СИЛ ден и нощ” на фирма „Буров” може да Ви осигури този комфорт, чрез богатия си природен състав. „СИЛ ден и нощ” е коктейл от природните суровини гарсиния и червени водорасли, които стимулират изгарянето на мазнините, превръщайки ги в енергия. Също така регулират нивата на холестерола и пречат за натрупването на мазнини в организма. Екстрактът от зелено кафе запазва организма бодър и работоспособен през целия ден.

Екстрактът от бреза оказва дренажно действие. Освобождава организма от излишните течности, което води до намаляване на целулита. Растителните ензими повлияват благоприятно храносмилането и правилната обмяна на веществата. Комбинацията от витамини допринася за правилното оползотворяване на мазнините, въглехидратите и протеините в организма. И всичко не спира до тук, това е само съдържанието на дневните капсули, продуктът притежава и капсули за вашия вечерен комфорт.

В тях отново присъства гарсиния, която активизира и ускорява метаболитните процеси по време на сън. Сената, ленът, копърът и розовото масло стимулират правилната обмяна на веществата и утринните процеси на изчистване, като по този начин подкрепят детоксикиращата дейност на организма. Хранителните добавки могат да бъдат допълващо средство за Вашия хранителен режим и да спомогнат за по-бързо постигане на добро самочувствие и желана фигура.

Поръчайте онлайн от линкът по долу:

http://bouroff.com/sil-den-i-nosht-60-tvurdi-jelatinovi-kapsuli

X