Напишете дума/думи за търсене

Стари вещи с нова употреба (галерия)

Може би вече сте изчерпани от идеи къде да складирате старите непотребни вещи. Оползотворили сте мазето, гаража, този на вилата, половината ви покъщнина е по роднини и приятели и пак няма къде да се обърнете вкъщи. Помислете за смяна на предназначението поне на някои неща, които не използвате. Ще се обвинявате по-малко защо досега не сте ги хвърлили, а и може да спестите от покупки на нови неща. Нужно е само малко настроение и нестандартен подход.

Глинената ваза става за саксия
Сърце не ви дава да се разделите с нея, но е крайно време да решите. Не се чудете повече в какво да пресадите червеното мушкато, а направо напълнете вазата с пръст и зарадвайте двора или терасата на апартамента.

От вратичка - закачалка


Старият скрин има какво да предложи за творческия ви проект. Почистете
вратичката, свалете пантите и завийте нови кукички, на които да закачите кухненските си прибори или ключовете от дома или колата.

Клетката е винтидж


И е идеална за декорация в дневната. Нужна й е само малко хигиена и почти никой няма да повярва, че я имате от сто години.

Пръчки на стената


Ако по някаква причина у дома все още пазите непотребни пластмасови или метални лайсни, дървени летви, спокойно може да ги нарежете и да ги аранжирате под формата на артистични пана на стената.

Лампа от кухненски неща


Едва ли някога сте си представяли, че гевгирът и старата тава може да послужат за сглобяване на лампа. Не бързайте с възмущението, че подобно нещо няма място в дома ви. Въпрос на арт виждане е.

Моливи в консерва


Защо не. И без това непрекъснато им търсите място. Използвайте металната кутия от консерва, почистете я, заоблете режещите ръбове. Ако имате творческо вдъхновение, може даже да я боядисате.

Цветна количка


Дори не помните кога е купена и от колко време хваща прах в гаража. Извадете я на светло и й вдъхнете нов живот. В буквалния смисъл на думата – засадете я с цветя или със зеленина. А ако не се получи, поне ще знаетеq че сте опитали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X