Напишете дума/думи за търсене

Певицата Джена се омъжи за по-младия с 8 години Наско

В един ден – на 3 юли, фолкпевицата Джена празнува рожден ден и се омъжва за своя приятел – барабаниста Атанас Стоев. Сватбата се състоя в Пловдив в хотел “Санкт Петербург”, като на тържеството присъстваха над 300 гости. Изпълнителката бе уважена от своите колеги от музикалната компания, за която работи. Присъстваха Глория, Анелия, Преслава, Емилия, Есил Дюран, Тони Дачева, Фики Стораро и други. Специално място бе отредено за собственика на “Пайнер” Митко Димитров и за неговата съпруга Мария. Немалко бяха и гостите от страна на младоженеца. Родителите на Атанас Стоев-младши – Надя и Атанас Стоеви, са създатели на оркестър “Канарите” и са сред ветераните в компанията.

Новината за сватбата изненадва всички, когато двамата влюбени я съобщават навръх Бъдни вечер във фейсбук. Разликата във възрастта им е 8 години - тя е по-голямата, но това не пречи на решението за брак. Запознанството им се случва като на филм. В края на миналото лято Джена е поканена да участва в концерт на оркестър “Канарите” заради страстта си към народната музика. Не се поколебава и за секунда. От дете е почитател на оркестъра. 

На 3 септември

отива на репетиция

във фамилната къща

на вече настоящите

си свекъри,

която се намира в с. Катуница. По същото време съвсем случайно у дома си е синът на Надя и Атанас Стоеви – Наско Стоев-младши. Двамата не се познават и не са се виждали никога преди това. Самият той шеговито казва, че Джена е единствената певица, с която никога до онзи момент не е имал срещи по участия. И явно е имало защо. Майка му и баща му вече са седнали на верандата с нея, когато той се запътва към тях и я вижда за първи път. Джена го определя като любов от пръв поглед, която и двамата са усетили на мига. “Тази жена трябва да остане в тази къща. Това е моята жена. Това е жената, която искам да остане до мен до края на живота ми” – това е първото, което минава през ума на младоженеца, когато поглежда Джена. Така и става. Точно 10 месеца по-късно двамата си казват “да”. Обявяват връзката си във фейсбук, когато качват

снимка на годежния

пръстен, който

певицата получава

на Бъдни вечер

Двамата са в къщата в Катуница и са се събрали с цялото семейство около трапезата. Свекървата Надя Стоева дава подарък на Джена и в същия момент Наско взима думата, като започва да говори за връзката си с певицата. Тя е толкова изненадана и развълнувана от момента, че не може да пусне подаръка от ръцете си, за да може любимият ѝ да ѝ постави пръстена. Всички се разплакват от щастие. Дори и младоженецът, след като Джена отговаря с “да” на предложението му за брак. Това разкриват двамата пред телевизията на музикална компания “Пайнер”. 

По-късно

двамата записват и

общата песен

“Всичко знаеш”,

която възпява

любовта им

Малко след това изпълнителката подарява народна песен на Наско, носеща името “Любе Атанасе”. Тя сама написва текста по случай имения ден на любимия си. За донаписването помага бащата – Атанас Стоев старши, който има най-близко наблюдение над връзката на двамата влюбени. Той е и човекът, който дава своето най-горещо одобрение за избора на сина си. Цялото семейство харесва изключително много снаха си. Бащата на младоженеца казва, че синът му е направил избор на съпруга, която подхожда изцяло на тяхното семейство, и с тази си връзка му е доказал, че думите, които му е говорил през годините, не са били напразно.

Джена е необвързана вече от година и половина, когато среща Атанас. Самата тя признава, че дори е била отчаяна и си е мислела, че няма да срещне истинската любов. Преди това има дълго време отношения с Джино Бианкалана, с когото се запознава на свое участие в Америка. Той стана популярен в България с участието си в последния сезон на “ВИП Брадър”. Влезе в къщата с надеждата, че връщайки се в България, все още има шанс за отношенията им с Джена. По ирония на съдбата обаче в същото това време тя среща своя настоящ съпруг. С излизането си от “ВИП Брадър” Бианкалана разбира това. Следват поредица от интервюта, в които открито напада Джена. Стига и по-далеч, когато сваля изпълнителката и новия ѝ любим от колата им на един светофар. Джино твърди, че той е подарил автомобила на Джена и няма да позволи да бъде управляван от друг мъж. Самият той признава за случката в едно от последните си интервюта, преди да напусне България. Към момента риалити звездата се възстановява от тежка катастрофа в Америка, след която едва оживя. Бе блъснат от кола, докато кара мотор.

В същото време Джена и Атанас Стоеви заминават на сватбено пътешествие, което, за съжаление, няма да продължи дълго, защото и двамата имат по няколко участия на седмица до края на юли, а и след това. Изпълнителката и барабанистът са все по-търсени като тандем от заведенията, в които пеят, защото феновете им имат голямо желание да ги виждат заедно. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X