Напишете дума/думи за търсене

Гащеризонът – удобната мода

Понякога на нещо му излиза неособено ласкава репутация или бива неглижирано, след като за първи път е попаднало в полезрението ни при съмнителни обстоятелства. Не ви ли се е случвало при споменаването на думата гащеризон да си мислите не за секси дрехата, а за работните комбинезони на майсторите. Не че те не са секси, но така де, разбрахте ме.

В бяло
Повечето хора свързват гащеризона с денима и със сигурност са на прав път. Но понякога тази дреха избира друг цвят и друга материя. Представете си колко по-ефирен би бил есенният ви ден в бял гащеризон, нахлузен върху бяла плътна блузка или тънък пуловер в същия нюанс. Не бъдете предпазливи с аксесоарите, използвайте повече и в различен колорит.

Смесен стил
Не е нужно дънковият гащеризон да върви задължително с яке от същата материя. Сложете рокерията, нахлузете обувки от набук и задължително наметнете през рамо велурена чанта с много капси.

По тялото
Кройката на традиционния гащеризон е свободна и леко развлечена. Това често е нож с две остриета, защото може да направи да изглеждаме раздърпани и безформени. Ако имате фигура за показване, в която се чувствате комфортно, изберете модел по тялото. Обувки с платформи, тънък кожен колан и шармантна риза ще довършат аутфита.

Къс гащеризон
Кой казва, че шортите и късите панталонки са приоритет само на топлите сезони. Есента също е гостоприемна към по-скъсените дължини. Ако изберете къс гащеризон, то не пропускайте да прибавите към него с една идея по-дълго сако. Бъдете експериментатори докрай и заложете на риза на точки или с пищно жабо.

С едно рамо
Не е нужно и двете презрамки на гащеризона да са върху раменете. Вкарайте нотка на закачливост, като оставите едното рамо необезпокоявано от кройката на гащеризона.

С повече аксесоари
Ако не се страхувате да комбинирате стилове, този ансамбъл е точно за вас. Това, че сте облечени в гащеризон, не означава, че не може да го комбинирате с предизвикателни обувки на ток, дръзка огърлица, палто с козина и жокейска шапка. Разбира се, не забравяйте и привличащата погледите дамска чанта.

Гащеризон рокля
Гащеризонът може да е за момчета, за двата пола и само за жени. Дизайнерите не оставят нито една ниша незапълнена, предлагайки ни тази дреха под формата на рокля. Вече няма причина да гледаме на гащеризона като на работна одежда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X