Напишете дума/думи за търсене

Тенденции в зимния маникюр

Този сезон тенденциите в маникюра са цветовете бордо, керемидено, патладжан, дори черно. Нюансите се комбинират един с друг, но търсеният ефект е колкото по-тъмно, толкова по-добре. Освен това актуално е и турскосиньо, тъмнозелено, металик. Вечни за зимния сезон са златното и сребърното.

Шоколад

Когато става дума за похапване, никога не забравяме шоколада, но понякога го пренебрегваме в избора си на цветове. Шоколадовият тон е изключително подходящ за тази зима. Особено ако се комбинира с подходящ цвят дрехи и грим в по-тъмни нюанси.
Специалистите препоръчват да не се колебаете да експериментирате с формата. Най-актуалната този сезон е дълги нокти със заострени върхове. Ако тя е прекалено нестандартна за вас, изберете по-хармоничен вариант с форма бадем, без остри върхове и със средно дълги нокти. Модерни са също късите, особено ако се оцветяват в по-тъмни нюанси.

Матова красота


Много от тенденциите залагат на блясък и пайети, но този сезон модерен е и матовият лак. Особено на почит са светлорозово, прасковено или бежово – всички мат. Дизайнерите лансират и тенденцията да се носи единствено прозрачен лак или топ с лек нюанс.
Френският маникюр също е вечен, но тенденциите са линията да не е бяла, а златиста или сребриста, но по възможност не бляскава, а отново мат.

Друга популярна тенденция е минималистичният маникюр. При него се залага на симетрия и оригиналност. Вариантите са многобройни – украса само с по една точка на нокът, с по една чертичка или със звездички.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X