Напишете дума/думи за търсене

Шикозни шапки за морето

Лятото си е друга мода. Има си собствени правила и прищявки. Банският не е единственият аксесоар, който има желание да се фука на плажа. Кои модели ни правят още по-шикозни на морския бряг, на палубите на яхтите и докато караме водно колело.

Сламена федора
Няма как да сбъркате с класическата линия на федората. За да подсилете нейното присъствие може да я изберете от слама и с декоративно цвете върху нея. Допълнете я със закачлив десен на банския, а по-едрите бижута никога не са излишни.

Клепнала на една кука
Този сезон на особена почит са шапките, които имитират плетка на една кука. Ако подберете шапка в цвят слонова кост или подобен на пясъчните багри, със сигурност ще сте на една крачка по-близо до света на русалките. Банският нека да бъде в контрастен колорит на шапката.

От лико
Харесва ви да сте по-близо до природата, тогава шапка, изплетена от лико, е вашият аксесоар, с който да се криете от слънцето и с който да изглеждате обаятелно на плажа. Този модел шапка е подходящ и за разходка из променадата, както и за приятна вечеря край марината.

С панделка
Моделите с панделка са за дамите, за които романтиката е начин на живот. На тях най ще подхождат цял бански макраме или ефирна бяла рокля, с която кокетно да пристъпвате към бара на любимото си крайбрежно заведение.

На райета
Широкополите шапки са достатъчно широкоскроени не само откъм размери, но и в разбирането си за текстури. На тях им прилягат различни геометрични форми, но като че ли най се долюбват с райетата. Хвърлете поглед на една такава шапка, ако искате околните да не свалят очи от вас.

Цветни петна
Ярките цветове и форми са задължително присъствие върху белите пясъци на екзотичните плажове. Представете си колко величествено бихте изглеждали с шапка на цветни обръчи, придружена от красотата на пъстри и големи гривни и щедри колиета.

Шикозна плетка
Този модел шапка приляга особено на дами, които за нищо на света не искат да се разделят с аристократизма на силуета си, независимо дали са в планината, на морето или в града. Съгласете се, че доста царствено бихте изглеждали с коктейл в ръка, докато събирате слънце на шезлонга.

Хавайска кофа
Тези от вас, които предпочитат памука пред сламата в шапките си, моделът хамайска кофа е най-подподящ за тях. Хем флорално, хем лекота за скалпа. Особено подходящи за по-млади жени и девойки, които обичат да играят плажен волейбол.

Тюрбан
Има жени, които не обичат да носят каквито и да било шапки. За тях най-удачното предложение би било тюрбанът. Дори и да нямате подръка този артикул, винаги може да извикате пареото на помощ. С няколко движения то се превръща в чудесен тюрбан. На този аксесоар много му прилягат големи слънчеви очила.

Визор с шал
Този модел е удачен за дами, които обичат спортните активности на плажа. Хем пази лицето от прекалено излагане на слънце, хем шалът може да послужи за закриване на долната част на тялото. Може и да послужи за кърпа за клава. 3 в 1 – неочаквано добра комбинация.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X