Напишете дума/думи за търсене

Лили Иванова излезе за 10 биса на Античния театър в Пловдив

Лили Иванова

Публиката в Пловдив извика 10 пъти на бис Лили Иванова. Примата направи концерт в Античния театър, който продължи два часа и половина. Билетите бяха напълно разпродадени.

Голямото име на българската музикална сцена изпълни някои от най-популярните си песни, както и 12 нови. Публиката знаеше всички текстове от началото до края и припяваше на сингли като “Камино”, “Любовта е живот”, “Реквием”, “Защо не сме едни и същи”, “Без правила”, “Ако спра да обичам”.

На сцената с Лили Иванова бе пловдивският китарист Ангел Дюлгеров. Тя изпя и композираната от него “Поетът”, станала заглавие на последния ѝ албум. Огнян Енев сменяше тромпет със саксофон и пиано. Веселин Веселинов-Еко беше на бас китарата, Росен Ватев - на барабани, а в концерта се включи и цигуларят Орлин Цветанов. Като беквокалистки се изявиха трите момичета от група “ЛаТиДа”.

Публиката в Пловдив отказваше да пусне Лили Иванова от сцената. След деветия бис тя събу високите си токчета и дълго се покланяше на публиката. Концертът ѝ приключи с песента “Свири, щурче”, която изпя два пъти.

Турнето на примата ще продължи на 23 септември във Велико Търново, на 18 октомври ще гостува в Русе. На 20-и ще бъде във Варна и на 27-и в Благоевград.

Античният театър беше пълен с хора, дошли да чуят на живо голямата Лили Иванова в неделя вечерта.
Античният театър беше пълен с хора, дошли да чуят на живо голямата Лили Иванова в неделя вечерта.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X