Напишете дума/думи за търсене

Гришо купи пръстен на Никол. Дали е годежен?

Григор Димитров и Никол Шерцингер отдавна не бяха се появявали заедно. Той участваше по турнири в Америка, а тя имаше ангажименти като съдия в X-Factor. Двамата все пак намериха време един за друг и изкараха кратка ваканция в известното италианско рибарско селище и курорт Портофино.

Най-добрият български тенисист и певицата бяха снимани по най-различни места, но най-голям интерес предизвика посещението в бутик за бижута, където Никол пробва няколко пръстена и си избра един. Пръстенът не прилича на годежен, по-скоро е като халка. Малко след това Димитров и Шерцингер вечеряха в луксозен рибен ресторант, като бившата на световния шампион във Формула 1 Луис Хамилтън бе с бижуто на пръста си.

Това веднага предизвика слухове, че Григор е предложил брак на поредната си приятелка. Двамата изобщо нямаха намерение да се крият от фотографите. Напротив, почти всяка тяхна крачка бе проследена и документирана. Това не е ново за Григор, който уж бе изненадан на вечерна разходка с Мария Шарапова в Мадрид, а с Никол се целуна пред всички в Австралия.

СНИМКИ: Официалният сайт на Никол Шерцингер за Бразилия portalnicole.com.br
СНИМКИ: Официалният сайт на Никол Шерцингер за Бразилия portalnicole.com.br
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X