Напишете дума/думи за търсене

Късите панталонки и техните летни придружители (галерия)

Топлите дни предполагат по-ефирни дрехи, повече плът на показ, повече свобода на духа и вятър в косите. Късите панталонки са предпочитан летен аксесоар, особено от дами, които имат крака за показване. Какво върви най-адекватно с тях?

Флорално
Разбира се, цветята са задължителни, стане ли време за повече слънце през деня. Флоралните мотиви са подходящи, ако искате да подчертаете цветното си настроение. Памучен гащеризон с китки върху него е дреха, с която няма как да сбъркате модно. Придружете го с велурени сандали и дънково яке за по-прохладните вечери.

Дантела и кожа
Една от най-предпочитаните материи за шорти е денимът, но и привидно крехката дантела също е текстил, който има какво да даде на това фешън творение. На дантелените къси панталонки им приляга потник с изключително тънки презрамки от коприна, памучен сатен или шифон. Аксесоаризирайте ги с кожени ниски сандали, авиаторски очила и бижута в подходяща гама, кореспондираща завидно с останалия колорит на тоалета.

Кенар
Този тоалет приляга с особена сила на плажната мода. Къси панталонки от деним, потник от кенар, показващ красотата на коремчето и дълга риза с три четвърти ръкави, решена в свеж десен, е аутфит, с който трябва да се запознаете това лято.
На него му прилягат големите и разточителни бижута, затова не се свенете – кичете се на воля.

Каре и деним
Ако сте от дамите, които предпочитат планината пред морето, то тази комбинация е е нещо, което бихте могли да имате предвид. Панталонки, бяла тишъртка и задължителната бархетна риза на каре за прохладата на горската сянка. Разбира се, планинските обувки или поне кецове заместители също са в кюпа.

Гащеризон и кецове
Безспорно това е една доста лятна комбинация. Няма как да се сбърка с дънков къс гащеризон, придружен от белотата на гуменки, кецове или други спортни обувки. Разбира се, място намират потник или къса фланелка, както и по-големичките слънчеви очила.

Цветя в косите и върху ризата
Има жени, които предпочитат дори в топлото да ходят със затворени обувки или с така модерните напоследък летни ботуши. Съчетаването им с къси панталонки е особено удачно и търпи компанията и на риза на цветя. Същото се отнася и за венеца в косите, направен от прясно набрани полски цветя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X