Напишете дума/думи за търсене

Дантелата – принцесата на идващото лято

Тази материя е от онези, които за нищо на света не остават незабелязани и от разбирачи, и от обикновени минувачи.
Наближаването на лятото е подходящо време да извадим от гардероба дрехите от дантела, за да посрещнем изящно топлите дни.

Слънчева
Като отдаване на почит към слънцето, никога не е излишно да имаме подръка жълта рокля и впечатлителни обувки на ток. Разбира се, и червеният колан не е в тежест, както и очила с цвета на цъфнало глухарче.

С рязана дантела
Ако ви идва в повече да сте облечени от главата до петите в дантела, тогава изберете модел рокля с детайл рязана бродерия. На нея й прилягат отворени обувки на ток и гривна филигран.

С моряшка фланелка
Не може да се посреща лятото, а да не извикаме на купона моряшката фланелка. Съчетайте я с къси панталони от дантела, сламена федора и сламена чанта с плетка на една кука. И не забравяйте белите кецове.

С кожа
Ще изглеждате шикозно и притегателно с рокля от дантела почти по тялото, черна рокерия и сандали на висок ток. Бижутата могат да са разточителни, а може да решите да ги оставите и на тоалетката. Дантелата е достатъчна ефектна.

С деним
Каквото и да правим, денимът е материя, с която няма как да се сбърка. Дантелата също разбира удобството му и с радост комуникира с него. Обувките могат да варират от спортни, пред затворени с ток или сандали с широка подметка.

С потник
Не може да говорим за дантела и да подминем Негово Сиятелство Потника. На него му отива особено тя, особено ако е съчетана с ефирни памучни панталони в шарен десен. Е, и домашният любимец не вреди, ако е в някое кьоше на тая мила модна картинка.

С дълга пола
Представете си колко ефектно ще изглеждате на вечерно парти, на коктейл за рождения ден на някой ваш приятел или за среща с любимия, ако се доверите на дълга пола от червена дантела и елегантна бяла блуза. Бъдете смели и импровизирайте с цвета на обувките, които задължително трябва да са на ток.

Лале
Ако не харесвате строгите силуети и имате нужда от разчупване, тогава се доверете на модела тип разцъфнало лале. Не е нужно и полата и горната част на ансамбъла да са от дантела, може да изберете да украсите с нея само торса си. Експериментирайте с десена на чантата, но обувките дръжте по-близо до колорита на дрехата.

Като ученичка
Елегантно, непринудено, но класно. Клоширана пола в неутрален цвят, подкрепена от модното разбиране на риза от черна дантела с бяла якичка. Е, кажете кой би могъл да ви устои. Заложете на яркото червило и аксесоари.

До земята

Дантелата като че ли най-много си хортува с по-осезаемите дължини. Няма как да сбъркате, ако изберете за някой по официален повод дълга рокля от дантела с тънки презрамки, гол гръб и боси крака в случай, че сте гост на морска сватба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X