Напишете дума/думи за търсене

Хелоуин костюми за децата (галерия)

Въпреки, че е смятан за американски празник, всяка година Хелоуин се чества от все повече хора във все повече страни. В България той набира популярност както сред малчуганите, така и сред възрастните.
Най-важното нещо на празника са костюмите.
Децата черпят идеите си за костюми от любима анимация, герой, на който искат да подражават, личност, на която се възхищават или от която се страхуват.

Ето някои от най-популярните костюми за този Хелоуин, подходящи за вашите деца:

Миньоните


Още един анимационен филм достигна върховете на класациите. Какво по-сладко от деца в костюми на забавни герои?

Замръзналото кралство

Не може да отречем успеха на анимацията „Замръзналото кралство”.
Принцесата Елза се превърна в любимка на малките момиченца. Това не е случайно, все пак всяко момиченце си мечтае да е принцеса.

Междузвездни войни


Тук по-скоро вина имат родителите фенове на фантастичната сага. Разбира се, за този бум на манията по „Междузвездни войни“ е и последния филм от поредицата, който направи премиерата си в края на миналата година.
Нека силата бъде с вас!

Спайдърмен, Батман, Супермен, Железният човек , Жената-котка и компания


Няма как да пропуснем тези комиксови персонажи. Любимци на всички поколения. Идеята да си всемогъщ, безсмъртен и да притежаваш куп суперсили се харесва на много възрастни, а какво да кажем за децата. Вси светии е прекрасен ден, в който те могат да изживеят удоволствието от това да бъдат любимите си супергерои!

Вещици, чудовища, вампири, демони и призраци


Отдавна вещиците, чудовищата, демоните, призраците и вампирите са символ на злото. Идеята на празника е събрана тези облекла, а именно „да се скрием от злите същества, обличайки се като тях, за да ни оставят на мира.”
Костюмите на „злото” са най-популярният избор за Хелоуин и сред възрастните.

Полицай, пожарникари, лекари


Това са част от героите в реалния живот. Едни от най-стойностните и важни професии, на които децата се възхищават. Често още в детството малчуганите вече са избрали да станат полицаи, пожарникари или лекари, когато пораснат. В този ден те могат да изпълнят мечтата си предварително.

Жокерът


Най-големият враг на Батман е и сред предпочитаните персонажи за Хелоуин.
Визията на Жокера не е трудна за постигане и дори не е необходимо да купувате специални костюми за празника. Единственото, от което се нуждаете, са бои, подходящи за рисуване върху лице. С малко усилия лесно може да нарисувате лицето на хлапето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X