Напишете дума/думи за търсене

Идеи за първа среща

Да излезеш за първи път с някого, си е доста неловко, притеснително и същевременно забавно и интересно събитие. Докато жените преминаваме през своите неволи в избора на облекло и прическа, мъжете се притесняват дали са избрали правилното място и точното време за срещата. Но ако на вас се пада честта да изберете незабравимото място и преживяване, което ще бележи началото на несвършващата ви любов, то тогава не е лошо да разберете какво обича обектът ви на желание. В днешно време кафенетата са най-популярното място за срещи, но ако искате да направите нещо по-интересно от това да отидете в някой модерен локал, трябва да се придържате към следното правило - бъдете креативни.

Ето няколко идеи за първа среща.

Романтична вечеря

Класика в жанра. Тук може да изберете между ресторант или домашно приготвена храна. Ако познавате човека от по-дълго време, може да предложите заедно да сготвите вечеря. Запалете ароматни свещи и отворете бутилка вино, така разговорът ще потръгне по-добре.

Разходка в парка

Една приятна разходка в парка е суперначало на нови отношения и опознаване. Така ще може по-лесно да се отпуснете и да поговорите. Пък и една разходка в парка не е ангажиращо занимание. Ако човекът не ви допадне, може веднага да си тръгнете.

Отидете на театър, кино или концерт

Тук трябва да се съобразите, че не познавате толкова добре партньора си и е препоръчително заедно да изберете филм или постановка, които да гледате.

Но ако и двамата харесвате една и съща група, отидете на концерт.

Спортно събитие

Стига да не е фен на противниковия отбор, може да отиде заедно на мач или друго спортно събитие. След това ще имате и теми за разговор - обсъждане на играта и съдията.

Повозете се

Ако имате автомобил, предложете да се разходите до някое ваше любимо място извън града, от което се вижда целият град. Насладете се на красивата гледка и си създайте спомен.

Пикник

Стига атмосферните условия да го позволяват, напълнете кошница с вкусна храна, приготвена от вас. Оставете на него да вземе вино и одеяло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X