Напишете дума/думи за търсене

JJ от група „032“ стана дилър на любов (видео)

JJ, познат като Георги Симеонов от момчешката банда „032“, представя на музикалната сцена своята нова авторска песен „Дилър на любов“.
Парчето е уникален микс от латино, поп и r&b, което е най-актуалното и предпочитано звучене за 2016 година.

В кръвта на Жоро текат ноти и симфонии от ранно детство. Пловдивчанинът още от ученическите си години сяда зад пианото, а скоро след това грабва и микрофона като солист на хора на пловдивските момчета „Стефка Благоева“.

След годините, прекарани в хора, JJ продължава да се занимава с музика, но вече като част от момчешката банда „032“. Групата е създадена през 2005 година, а в нея заедно с Жоро са Лазар, Виктор и Коце. Те се срещат много пъти като деца на различни музикални конкурси и фестивали, но събитието, което вплита съдбите им е, телевизионното предаване „Хит - 1“. Всеки един от четиримата е печелил първо място именно в него. Създаването на бандата ги превръща от съперници в приятели и общи творци. Със своите песни завладяват сърцата на купища момичета и грабват редица отличия и награди. Година след създаване на “032“ се появява сингълът „Дай ми знак“, който ги прави разпознаваеми в пространството.
След това излизат „Ей така“ и „Можем ли“ като по песните си момчетата работят с топмузиканти като Графа, Краси Тодоров от D2, Любо и др.
През 2010 година получават наградата “Най-успешна балада” за песента “Три минути”, в която участие взема и приятелката от детство на Георги Цветелина Янева.
JJ се изявява и като композитор. Първата си авторска песен създава именно за нея. След това композира песните ‘Играем с теб докрай’ на Кристо и Жана Бергeндорф, ‘Аз мога’ отново изпълнена от Кристо.
Написва песента „Оле-але“ в изпълнение на Мария Илиева, Орлин Павлов и Поли Генова, посветена на Мондиала през паметната за нашия национален отбор по футбол през 1994 година.

Получава музикалното си образование в пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, завършвайки специалността „Поп и джаз пеене“ с отличие.
Днес той освен с кариерата си на изпълнител се занимава и с преподавателска дейност. Успехът от работата му може да се види в учениците му, които стигат до финали на музикални реалити формати като “България търси талант”, “Гласът на България”, “Големите надежди” и “Х фактор”. Като солов изпълнител е известен и с другите си две авторски парчета „По-добре, че разбрах“ и „Цяла нощ“.

Aвтор на своите песни, виртуоз на пиaното, талантът на JJ e засвидетелстван и в новия му сингъл „Дилър на любов“. В момента той усърдно работи върху първия си самостоятелен албум.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X