Напишете дума/думи за търсене

Рак - хороскоп 2017-а

2017-а може да бъде година, изпълнена с големи постижения, важни решения и промени за хората от зодия Рак.

За да постигнете целите си, ще е необходима много трансформираща енергия, насочена в желаната посока. Ще има напрежение и интересни ситуации, дори и най-спокойните ще се стремят към промяна в кариерата и личния си живот. Събитията ще бъдат динамични и понякога ще реагирате трудно и със закъснение. Важно е да запазите спокойствие, да сте уверени в себе си и да следвате целите си методично.

През това време ще трябва да изгладите конфликтите в семейството си и с близките. До пролетта е необходимо да разрешите сериозните проблеми, спъващи развитието в кариерата и личния ви живот.

В началото на лятото ще се появят нови ангажименти, за които няма да сте съвсем подготвени, но ще ви се наложи да вземате бързи решения.

През януари съвпадът Слънце - Плутон в Козирог и опозицията Юпитер във Везни и Уран в Овен създава Т-квадрат, който аспектира вашата домашна среда.

Освен това по същото време - в началото на януари, Луната, вашата управляваща планета, е пълна в собствения си чувствителен знак. Тогава е едната част от 4-те звездни точки, конфигуриращи Големия кръст. Това е важен момент, за да пренасочите енергията си.

Успешно може да се ангажирате с труден проект, да сключите изгодни договори или да направите промяна на местоживеенето - в друг град или държава. Тези начинания ще отворят пред вас нови перспективи.

Зимата и пролетта са подготовката за най-силния ви период - лятото. Семейните отношения са на преден план през този месец. Точно тогава ще се случат най-хубавите ви събития. Ще бъдете удивени колко добре ще се чувствате в новите променени условия.

Рискувайте и следвайте сърцето си.

Слънцето се движи във вашия знак в края на юни, където хвърля светлина върху истинската ви личност. Емоциите са по-силни, ще се разкрият вашата състрадателност, съчувствие и загриженост.

През октомври Юпитер излиза от Везни и влиза в Скорпион - вашия дом на любовта. Тогава ще се насладите на истинската любов, преданост и всичко най-важно във взаимоотношенията. Бъдете внимателни с партньорите и Юпитер и Скорпион ще покажат всичко най-добро за вас.

ЗДРАВЕ

През 2017 г. е важно да отделяте особено внимание на здравето си. Това ще е в голяма степен определящо как ще се чувствате и през следващите години.

Слабото място на зодията е имунната система. Още в началото на годината ще почувствате приток на енергия. Ще забележите, че обичайните неразположения, свързани със здравословното ви състояние, няма да ви притесняват.

За да запазите това състояние, ще бъде необходимо да поработите върху физическата си форма. Потрудете се и няма да съжалявате. Тренировки във фитнеса или разходки на открито, плуване, масажи, бани, всичко това ще стабилизира доброто ви състояние, за да можете и в бъдеще да се чувствате във форма.

Сатурн - планетата на ограниченията, ще се намира в дома на здравето ви до края на годината. Затова е необходимо да спазвате стриктно определените за вас здравословни препоръки. Не губете нито за миг контрол върху теглото и жизнените си показатели. Гаранция за това са редовните профилактични прегледи и консултации.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

За Рака романтичните отношения и работата са еднакво важни.

Звездите готвят изкушаващи предложения, които могат да имат много положително въздействие върху цялата му кариера. На работа може да получите проект или да се обедините с партньори. В която и сфера да е, няма да загубите в никакъв случай.

През септември влиянието на Меркурий - Нептун ще ви заблуди и обърка. За да не допуснете това, през този период направете план, който ще следвате стриктно. Не действайте импулсивно. Добре е да избягвате презентации и публични изяви. Така ще си спестите провали в кариерата.

ЛЮБОВ

Важен акцент на цялата 2017 г. е и сферата на личните отношения. Раците не трябва да се притесняват, а да бъдат много гъвкави, да се възползват от променящите се условия в собствен интерес. Няма нужда да се страхуват от прекъсването на стари връзки. По-добре да си дадат сметка, че те са останали в минало.

Представители на Рак, звездите препоръчват да бъдете себе си. Това може да бъде ключът за вашия пробив в личния живот.

През август Ракът ще забележи как ситуациите в романтичните връзки се променят и всичко е много по-спокойно. Затова се препоръчва хората от тази зодия да са уверени и прецизни, да правят всичко по най-лесния начин.

Приятни запознанства в началото на годината може да преминат в задълбочени чувства, ако положите малко усилия от ваша страна. Трябва да бъдете внимателни и да не нарушавате границите в общуването, а и да пазите защитено вашето лично пространство.

С Плутон в Козирог в седми дом на любовта и партньорите ще имате възможност да правите промени, които ще заздравят връзките между вас и важните ви хора.

Планета: Луна

Елемент: Вода

Раците най-често са в плен на променливите си настроения. Чувствата им се менят като лунните фази. Тъй като са много чувствителни, другите обичат да си споделят тайни с тях. Консервативни са и не си падат по промени и приключения. Понякога пропускат интересни и изгодни възможности, защото не реагират бързо. Лесно могат да бъдат наранени с неуместни забележки. Трудно могат да бъдат убедени да оставят нещо, което харесват. Грижовни са и обичат непрекъснато да бъдат утешавани.

Известни Раци:

Мерил Стрийп, Харисън Форд, Том Круз, Том Ханкс, Силвестър Сталоун, Дейвид Хаселхоф, Лионел Меси, принцеса Даяна, принц Уилям, Джордж Майкъл, Карлос Сантана, Ринго Стар, Ърнест Хемингуей, Далай Лама

Известни българи Раци:

Божидар Лукарски, Меглена Кунева, Георги Първанов

Звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X