Напишете дума/думи за търсене

Близнаци - хороскоп 2017-а

Близнаците винаги са в движение, стремящи се към нови преживявания и знания. Обичат разнообразието, често са капризни и повърхностни.

През настъпващата година представителите на знака лесно ще се съсредоточават върху конкретни теми, избирайки най-перспективните, без да отклоняват вниманието си за дреболии и незначителни неща.

Възползвайте се максимално от вашите умения и контакти, за да направите промените, от които се нуждаете, както и да реализирате плановете си.

Ще имате безкрайни идеи и прозрения, а също и шанс да намерите съюзници, с които да обедините усилията си. Звездите ви обещават плодотворни партньорства, тази тенденция е важна за вас.

Най-добрите месеци за Близнаците през новата 2017 г. са април, май и ноември.

През по-голямата част от годината ще бъдете много активни, ще създадете нови контакти, ще разширите кръга от хора, с които общувате. След октомври, преситени от емоции, уморени и удовлетворени, ще потърсите спокойствие.

Пролетта е подходящо време за обучение и подготовка, която ще повиши квалификацията ви в професионалната сфера.

Сатурн, планетата на трудните уроци и кармата, се фокусира във вашия дом на брака, партньорите и враговете. Важна задача за вас е да се научите да общувате с партньорите си. Бъдете търпеливи и внимателни в контактите си с тях, не насилвайте късмета си, не прекалявайте с изискванията. Отстоявайте позициите си, но без натрапчиво упорство.

Кадифената ръкавица ще ви свърши по-добра работа.

Положението, което заема Сатурн, предизвиква безпокойство и вътрешни борби. Планетата ще остане там до края на годината, като ви подлага на изпитание, но трябва да си научите уроците във взаимоотношенията. Не се отчайвайте дори и в най-трудните моменти. Наученото ще ви е по-полезно, отколкото може да си представите сега.

През тази година Меркурий е ретрограден четири пъти, бъдете внимателни в тези периоди в общуването с близките си. За Близнаците тези ретро фази са специални и значими заради силното влияние на планетата върху целия ви хороскоп. Нейните аспекти и дори свободният ѝ ход управляват до голяма степен поведението ви.

ЗДРАВЕ

Здравето на Близнаците през тази година няма да им създава проблеми. Възможни са травми, бъдете внимателни най-вече през лятото. Аспектите на Марс оказват динамично, но бързо преминаващо влияние върху здравето. Това гарантира бързо възстановяване, особено ако сте по-отговорни към себе си.

През есента представителите на знака ще бъдат изложени на опасности, свързани с жлъчката и черния дроб.

Най-добре е да вземете мерки превантивно. Не се отпускайте заради благоприятните тенденции. Подбирайте храни, които да не дразнят проблемните през годината органи. Използвайте всеки възможен случай за двигателна активност.

Времето, когато Слънцето преминава през знака Скорпион, е най-подходящо за профилактика и лечение.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Първата половина на годината е най-силна за кариерата на Близнаците. Добър период е слънчевото затъмнение на 26 февруари. Когато ретроградната Венера пребивава в Риби от 3 до 15 април, е другият подходящ за кариерата ви период.

Затова се препоръчва да не пропускате тези възможности, не отстъпвайте пред никого и не оставяйте да ви спрат.

Възможно е да смените сферата на работата с друга по-свободна професия. Надграждайте наученото, годината е подходяща да вдигнете нивото на компетентност, усилията ще дадат резултат. В период сте, в който вашата креативност ще бъде забелязана и ще ви донесе дивиденти.

През юли се появява възможност да увеличите доходите си. Бъдете наблюдателни през този период, за да не пропуснете изгодно предложение.

ЛЮБОВ

Близнаците ще бъдат щастливи и по своему недоволни в личния живот. Те не трябва да се конфронтират за детайлите, да издребняват и да проявяват инат заради самия инат, нито да разрушават връзките, които не са изчерпани.

През март продължителният период на пребиваване на Венера в знака Овен ще бъде изнервящ. Представителите на знака ще се сблъскат със субективно отношение от страна на близки и партньори. През юли Венера, планетата на благополучието и любовта, ще бъде във вашия знак. Тогава ще се почувствате щастливи, харесвани, еуфорични. И ще има защо.

Любовните ви отношения ще зависят от доброто ви отношение, откритостта и от това дали умеете да изслушвате мнението на партньора. Не проявявайте вироглавство и своенравие. Оценете човека до вас и той ще ви отвърне със същото.

До 10 октомври Юпитер преминава през Везни, вашия дом на любовта, затова се препоръчва да разрешите всички противоречия и конфликти. Защото след преминаването на планетата в зодиакалното съзвездие Стрелец ще се сблъскате с нерешени проблеми, породени от февруари до ноември същата година, от отношението ви към честността и умението да общувате.

Планета: Меркурий

Елемент: Въздух

Близнаците са нестабилни и променливи, защото елементът им е въздух и са под влияние на планетата Меркурий (летящ бог). Някаква нервна енергия ги заобикаля. Хората от тази зодия сменят всичко с лекота - прическа, дрехи, идеи, работа, партньори.

Те се приспособяват към големите

промени много по-лесно от останалите знаци. Имат талант за общуване и са блестящи в рекламата, медиите, връзките с обществеността, политиката. Без проблем вършат поне две неща наведнъж.

Известни Близнаци:

Джони Деп, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Боб Дилън, Лени Кравиц, Джон Кенеди, Мерилин Монро, Анджелина Джоли, Наоми Кембъл, сър Артър Конан Дойл

Известни българи Близнаци:

Бойко Борисов, Румен Радев, Цецка Цачева, Симеон Сакскобургготски

звездоброец: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X