Напишете дума/думи за търсене

50-годишните красавици на Холивуд (галерия)

Кои са половинвековните красавици на 2017-а? 
Софи Марсо, Холи Бери, Джанет Джексън, Никол Кидман, Джулия Робъртс, Карла Бруни, Мира Сорвино, са само някои от актрисите, които закръглят половин век.

Джулия Робъртс
Джулия Робъртс
Всъщност това са 20-годишните хубавици от добрите стари времена на 80-те години от миналия век, както припомня женският седмичник „Ио донна“ на италианския вестник “Кориере дела сера“. Подобно на Моника Белучи и Шарън Стоун, това са другите звезди forever young, или завинаги млади, които са икони и в киното, и в сферата на женската красота.

Холи Бери
Холи Бери
Дори разсъблечени по бански, те няма за какво да завиждат на днешните 20- годишни момичета. Френската актриса Софи Марсо навърши 50 на 17 ноември 2016 г. и е красива, както и в началото на кариерата си. 
Холи Бери пък навъртя 50 още на 16 август миналата година – по бикини днес тя изглежда точно както и през 2002 г., когато беше момичето на Джеймс Бонд.

Джанет Джексън
Джанет Джексън
Джанет Джексън навърши 50 г. на 16 май 2016 г. и неотдавна си подари дори бебе за пръв път в живота си. 
Никол Кидман
Никол Кидман
На 50 стана Никол Кидман, която вдигна тост за рождения си ден на 20 юни. Напук на възрастта си актрисата е днешното рекламно лице на известна италианска марка за чорапогащници.

Карла Бруни
Карла Бруни
А какво да кажем за бившата първа дама на Франция Карла Бруни? Родената в Торино певица и модел е по-заслепяваща от всякога и ще навърши половин век на 23 декември.

Мира Сорвино
Мира Сорвино
Кинозвездата Мира Сорвино, която ще видим в 6 нови филма през 2017 година, изглежда по-млада и свежа от миналото. 
Валерия Марини
Валерия Марини
На 14 май навъртя 50 и италианската сексзвезда Валерия Марини – и днес тя е с бомбастични форми и сексапил, както и преди десетилетия.

       

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X