Напишете дума/думи за търсене

Ангелът на "Виктория Сикрет" Ксения Дели спаси бездомен

Арменец, останал без дом, откри своя ангел в лицето на Ксения Дели - един от сексапилните ангели на "Виктория Сикрет", предаде руската агенция Sputnik, цитирана от NOVA.

Популярният модел дари 1 млн. рубли или близо 32 хил. лв. на намиращия се в безизходица Михаил Гарян. Така след мъчителните 28 години, които мъжът е прекарал на улицата, най-накрая ще има възможността да си купи собствено жилище.

68-годишният арменец е популярен като спортен запалянко и понякога иззема функцията на талисман на някои от локалните отбори. На всички футболни, баскетболни и волейболни срещи, които са без вход, той присъства.

Много малко хора обаче са наясно с историята на живота му. През 1989 година на Михаил се налага да напусне дома си в столицата, защото войната му отнела всичко.

След като попаднал в град Краснодар, Русия, той преживявал като продавал плодове. Бездомният не получавал пенсия, тъй като документите му били изгубени в Баку.

Съдбата на този човек стана публично достояние, когато миналата есен Михаил Гарян започва да търси подслон за зимата. Тогава доброволци стартират дарителска кампания "Дом за чичо Миша".

Преди броени дни те и самият Миша гостуваха в предаване в телевизията, където манекенката Ксения Дели се появи с плик, в който беше поместила 1 млн. рубли.

Благодарение на нейния жест общата сума достигна $30 000, които са абсолютно достатъчни за закупуването на дом на бедстващия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X