Напишете дума/думи за търсене

Красиви за 5 минути

Кой казва, че красотата изисква много инвестиции и време. Ок, ще се съгласим, че по-скъпата козметика дава по-добри резултати, но времето е наше. Или поне 5 минути от него, когато стане дума за бързи, но качествени резултати.

Нанесете коректор

Намажете пространството под очите си от ъгъл до ъгъл с коректор. Внимавайте обаче да не почнете директно от долните мигли, защото това ще ви придаде по-натежал вид. С върха на пръстите потупайте крема, за да влезе в кожата. Ако по лицето ви има петна или червенина, също сложете тънък пласт коректор.

Изравнете тона

Нанесете пудра по цялото лице с голяма четка. Това ще ви сдобие с безупречно покритие, дарявайки ви с по-свеж вид. Освен това ще запечата коректора, който ще издържи през целия ден.

”Пометете” леко с руж

Нанесете ненатрапчиво розовеещ или прасковен руж върху скулите в двете посоки. Може да го направите с пръсти, но със сигурност четката помага за по-равномерното му позициониране.

Извийте миглите

Минете първо със спиралата в основата на миглите, после в посока към носа, като опъвате четката към върховете им. Ако на места миглите останат по-редки, с помощта на молив ги „приобщете” към останалите.

„Задигнете” малко блясък

Ако искате устните ви да изглеждат разточително, задължително м откраднете малко блясък.

И готово

Само за 5 минути се сдобивате с естествен и бляскав вид, спестявайки време за още по-важни неща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X