Напишете дума/думи за търсене

Лятото започва със 17-тата Модна Фиеста Албена

Черната перла, заедно с Али Алиев, и The вest model на България Благовест Анев

17-тата Модна Фиеста Албена, започва от 8 ми до 11 юни, в Албена! Български дизайнери ще покажат над 40 актуални и предстоящи колекции. Събитието няма да се размине и без присъствието на светски личности и топ модели.

„Ще открием тържествено на брега на морето, пред хотел „Калиакра”, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители. Ще посрещнем със Сандокан, който е познат от едноименния филм като Тигърът на седемте морета, в ролята на който ще влезе Диян Христов, обявен след допитване за Най-красивия мъж на десетилетието, и така символично ще отбележим началото на лятото. Той ще излезе от морето, придружен от куп амазонки, а неговата любима перла Мариана ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева.

Мариана Аршева, продуцент на събитието
Мариана Аршева, продуцент на събитието

Шоуто ще предължи с дегустация и състезание на сладоледите „Нестле Айс крийм”, които вече се продават от фирма Froneri на пазара и мазане със слънцезащитния спрей Sun ZONE SPF50, при който по тялото не полепва пясък, от световния козметичен гигант „Орифлейм”. Вече няколко поредни години, в състезанието „Познай вкуса на сладоледа”, известни наши личности успяват да различат вкуса на сладоледа Boss Класик, BOSS Beyond Шоколад , BOSS Beyond Забайоне, BOSS Бисквитка, BOSS Бял Какао от BOSS бадем. През 2016 година Али Алиев безапелационно взе първото място, а предишната година известният джазмен не се даде лесно.

Победителите от състезанието на Орифлейм
Победителите от състезанието на Орифлейм

В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Джина Стоева, Ивена и др., а сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни „Малибу” и петзвездния хотел ”Фламинго Гранд”. Традиционно, вече 17 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов! Първият ден своите колекции ще покажат ”Ивенти”, „Квят”, „Калина стил” и др. С дефилета ще се разпишат и модните къщи „Анджи фешън”, „ Теодар”, „Лейди София”,” Мира”, „Мери стил”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Прего”, „Мери блу” и др.

Финалът ще бъде поставен с колекцията на модна къща „Хадаса”, която показва Пламен Йорданов за Сватбен център „София”. За всички почитатели на известния сватбен център, дефилетата ще бъдат под името MY WEDDING. За най-щастливия ден в живота, за моментите, когато не ходиш, а направо летиш, е колекцията на Сватбен център „София”.

На модната фиеста традиционно ще видим най-красивите мъже и жени на Бълтария – д-р Евгени Евтимов, Али Алиев – 7ми в света, двамата Мистър Пловдив Константин Айвазов и Стоян Димов. Елегантните облекла ще бъдат показани от Мис България Юлия Юриевич, Мис Лейди София Елизабет Михайлова, Най-секси варненски модел Клавдия Караджова и др.

Али Алиев - Мистър Менхънт и седми в света на световния конкурс
Али Алиев - Мистър Менхънт и седми в света на световния конкурс

Диан Христов, най-красивият мъж на България, като Винету
Диан Христов, най-красивият мъж на България, като Винету

X