Напишете дума/думи за търсене

Джордж и Амал купиха чисто нов дом за близнаците (галерия)

Джордж Клуни и съпругата му Амал станаха родители на близнаците Ела и Александър на 6 юни. Бебетата се родиха в Лондон, но се очаква семейството скоро да се премести в Ню Йорк, където Амал работи най-често като адвокат по правата на човека.

В очакване на децата неотдавна звездната двойка плати 65 милиона долара за апартамент в сърцето на Ню Йорк в напълно новата 63-етажна сграда One Hundred East Fifty Third Street, проектирана от Foster+Partners.

Жилището е с площ 315 кв.м и е на един от високите етажи в красивата сграда в Манхатън, която бе завършена преди няколко месеца. Стъкленият небостъргач е съвсем близо до централата на ООН и до Колумбийския университет, в който госпожа Клуни преподава.

Интериорът в най-скъпите апартаменти е на американския дизайнер Уилям Джорджис, което отговаря на високия стандарт за лукс и на високата цена.
Амал и Джордж ще разполагат с 3 спални и 3 бани и половина, но и с куп екстри в сградата. Тя предлага 24-часово обслужване за обитателите си, охрана, библиотека, фитнес, басейн, танцова зала, зала за йога, център за красота, магазини. На първия етаж скоро врати ще отвори ресторант за ценители, в който главен готвач е французинът Жоел Робушон, носител на 24 звезди "Мишлен" в кариерата си.

Родената в Ливан адвокатка и актьорът, известен до неотдавна като плейбой, се ожениха през 2014 година. Освен новия апартамент в Манхатън семейството притежава имоти в Калифорния, Англия и край езерото Комо в Италия.

Снимки spring.st

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X