Напишете дума/думи за търсене

4 Лесни стъпки за избора на перфектната дамска чанта

Перфектната дамска чанта е повече от дамска чанта, която ни харесва. Тя не е и чантата, в която щом сме зърнали в магазина или на онлайн сайта, където пазаруваме, веднага сме влюбили. Доста повече са критериите, които оформят крайния дамски избор при покупката на перфектната чанта. Защото в крайна сметка, жените са не само любителки на модата, но и много практични. Ето защо те внимават за редица други допълнителни фактори при избора на своята следващата дамска чанта.

Обмисляйки всички това, днес, ние решихме да ви дадем напътствия, а именно 4 лесни стъпки, които да следвате при покупка на идеалната за вас дамска чанта. Ето ги и тях…

1. Какъв е поводът за покупката на следващата чанта?

Възможно е вашата ежедневна дамска чанта да е станала твърде демоде за съвременните модни тенденции, но също така е възможно тя да се е скъсала или просто толкова много да се е износила, че повече от спешно да имате нужда от нова. Но е възможно също така да ви е нужна вечерна дамска чанта – за повод или за официалния модел, който винаги да имате под ръка в случай на изненадващ повод, на който трябва да присъствате.

2. Какъв размер чанта да си взема?

И в двата случая – ежедневна и вечерна дамска чанта – размерът има значение! Разбира се, че когато говорим за вечерна дамска чанта е по-удачен миниатюрният вариант, включително и чанта клъч. Обратно – за ежедневната чанта повечето дами се стараят да подберат нещо практично и комфортно, което да събере максимално повече неща, включително и обемисти вещи като кутията с обяда за работния ден, чадър и т.н.

3. С какво ще я нося?

В миналото, дамската чанта задължително е била съчетавана с обувките. За щастие, днес, това е правило, което все по-рядко се спазва. Това обаче не означава, че при избора на следващата си дамска чанта, вие не трябва да се съобразите с какво ще я носите. Просто съчетанието вече не трябва да е толкова строго (същата материя, същия цвят…), ами по-скоро двата аксесоара: обувките и вашата дамска чанта да са от що-годе един стил или поне двата стила да си подхождат.

4. Колко пари мога да отделя?

За съжаление, не винаги можем да си позволим всяка чанта, която пасва на фигурата и дрехите ни идеално, защото факторът бюджет си остава на преден план. Ако обаче внимателно следите актуалните промоции или пазарувате от сайтове като NovaChanta. Com можете да се спрете и на доста изгодно, но все пак оригинално и качествено предложение! Евтините дамски чанти в повечето случай се оказват качествени и добре изглеждащи, не ги подценявайте! Повечето скъпи модели дължат цената си най-вече на бранда, а не толкова на разликата в материалите на изработка.

Следвайте нашите съвети и ще видите, че вече лесно ще можете да си подбирате чанта за и без повод!

X