Напишете дума/думи за търсене

Иновативна козметика от Мъртво море ще се грижи за кожата ни

Мъртво море е било прочут здравен, рехабилитационен и спа център за красота още от древни времена. Обикновената морска вода е с 3% солно съдържание, докато тази в Мъртво море съдържа 32% сол и е със значително висока концентрация на минерали като магнезий, калций, бромид и калий. Водата в Мъртво море има свойството да подхранва мощно кожата, да облекчава ревматологични състояния, да активира циркулацията на процесите в тялото и да релаксира нервната система. Затова жени от цял свят са особено привлечени от козметика, която се произвежда въз основата на лечебната вода на Мъртво море.

Наскоро на нашия пазар стъпи нова компания, която се е посветила изцяло на този тип продукти. Нещо повече. Juman е най-големият производител на козметика от Мъртво море в света. Скоро очаквайте на нашия сайт ексклузивно интервю с основателката и собственичка на фирмата –Д-р Раша АлЕилд, която гордо заявява: „Успехът на Juman се дължи на смесването на добре подбрани съставки с новаторски формули, по които ние работим с най-добрите специалисти в света и които подобряваме постоянно.“

Juman е парафармацевтична и козметична компания, основана през 2006 г. С интеграцията на най-модерните технологии за производство и поддържането на висок стандарт на своите продукти компанията успява да се наложи на пазара като лидер в областта на производството на собствена марка продукти в Йордания. Освен че е добре известна в Йордания, репутацията на Juman е завидна и в много други страни като Ирак, Саудитска Арабия, Алжир, Судан, Либия, Йемен, Германия и САЩ.

От тази есен българските жени, които държат на красотата и здравето на своята кожа, ще имат честта да станат поредните щастливи клиенти на марката.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на тел. 0888626013, при запитване на [email protected], на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X