Напишете дума/думи за търсене

Позлатете кожата си през есента

Сега, след като слънчевите лъчи се поскриха, започваме по-рядко да се сещаме за вредата от тях. Истината е обаче, че именно сега е периодът, в който трябва да положим огромна грижа за нашата кожа, която през последните няколко месеца беше подложена на интензивното влияние на слънцето.

Наскоро топ специалисти от Европа отново алармираха, че няма по-голям бич за добрия вид на лицето ни от слънчевите лъчи. Те препоръчаха следното по отношение на оптималната грижа:

1. Ежедневно и добро почистване на кожата от грим и от замърсявания.

2. Подхранване и хидратация.

3. Редовна употреба на качествена маска за лице.

4. Употреба на слънцезащита дори през есента и зимата.

5. Вътрешна хидратация и здравословно хранене.

Обърнахме се към специалистите от Juman по отношение на това каква маска е добре да използваме, за да поддържаме кожата си в перфектна форма. Препоръката им е да се доверим на топ продукт за Йордания и Русия, а именно Златната кална маска 3 в 1. Тя е безценна не само защото действа вълшебно на всякакъв тип кожа, но и защото е предназначена и за тялото, и за косата. Всички сме запознати с действието на аргановото масло и превръщането му в култ от жените през годините. Аргановото масло неслучайно се нарича „течно злато“. Именно то е основна съставка в 3 в 1 маската на Juman. „Този продукт е много специален и го препоръчваме така силно на нашите клиенти, защото са малко продуктите на пазара, които имат толкова силно действие и върху мазна, и върху суха кожа, че и върху косата. Маската изчиства мазната кожа, подхранва сухата, има омекотяващ ефект и е идеална за всякакъв тип коса и кожа. Уникалните й качества я правят подходяща за скраб за лице и тяло“, увериха ни козметичните спецове.

Маската не отнема обичайното дълго време за нанасяне и действие, което я прави още по-обичан съюзник в нашите бюти ритуали. Нанася се предимно върху суха кожа, коса или скалп. Оставя се да изсъхне за няколко минути, след което се премахва с хладка вода. Простите неща често са най-ефективни, нали?

Калната маска 3 в 1 е разработена от Juman не само за бюти цели. Пациенти с кожни проблеми от всякакво естество са доволни от продукта вече от години.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X