Напишете дума/думи за търсене

Стефан Данаилов тръгва на турне с романа на своя живот

Обиколката включва 9 града, ще гостува и на българи в няколко европейски страни.

Най-продаваната книга в България през последните четири месеца - “Романът на моя живот”, създадена в съавторство от популярния актьор Стефан Данаилов и журналиста Георги Тошев, ще бъде представена в страната и няколко европейски града.

Поради огромния интерес на публиката Стефан Данаилов и Георги Тошев започват турне на книгата и филма “Монолог” в общо 9 града още през този месец. Първи ще се срещнат с авторите на книгата почитателите в Бургас, Чирпан, Сливен, Казанлък, където започват традиционните Чудомирови празници.

През април маршрутът включва Карлово, Димитровград, Асеновград и Стара Загора. Там в операта ще бъде представен и спектакълът по повод юбилея на проф. Данаилов със специалното участие на актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев и Деян и Дарин Ангелови. В Благоевград книгата ще бъде представена през май в рамките на фестивала “Тара-ра-бумбия” - платформа за независим и млад театър.

На 19 май от Флоренция започва и европейското турне на книгата и филма, посветени на живота на Стефан Данаилов. След това българската публика от още пет европейски града ще се срещне с обичания актьор.

На 9 декември Стефан Данаилов отбеляза своята 75-годишнина с грандиозен спектакъл в Народния театър “Иван Вазов”, където му ръкопляскаха над 800 гости. “Днес станах на 75 години, макар че аз казвам, че съм на 750. Абе, хора, много съм живял! Много съм видял! Много съм изял, много съм изпил”, пошегува се Мастера.

Точно за рождения му ден издателство “Книгомания” представи луксозното издание на автобиографичната му книга “Романът на моя живот”, която бързо се превърна в най-продаваното и четено заглавие в страната. Изданието продължава да бъде в топ 10 на класациите за продажби и през март.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X